Antena Căutare

Miracol! Unul dintre cei mai mici bebeluşi veniţi vreodată pe lume a reuşit să supravieţuiască. Cum arată la un anișor! VIDEO

După ce la naştere avea doar 300 de grame şi nimeni nu-i dădea nicio şansă, unul dintre cei mai mici bebeluşi veniţi vreodată pe lume a câştigat lupta pentru supravieţuire.

După ce la naştere avea doar 300 de grame şi nimeni nu-i dădea nicio şansă, unul dintre cei mai mici bebeluşi veniţi vreodată pe lume a câştigat lupta pentru supravieţuire.

După un an de stat prin spitale, a ajuns, în sfârşit, acasă, alături de părinţii săi. S-a recuperat miraculos şi, chiar dacă mai are mici probleme de sănătate, specialiştii sunt convinşi că va duce o viaţă absolut normală.

Când Nathaniel a venit pe lume, într-un spital din Nebraska, puţini i-au dat şanse. Cu o greutate de doar 340 de grame, era unul dintre cei mai mici prunci născuţi vreodată.

Lupta pentru supravieţuire a început pentru Nathaniel în momentul naşterii. Mama lui a putut ţine sarcina doar 6 luni.

307 zile a petrecut bebeluşul în spital. Dar acum, părinţii sunt fericiţi. Medicii le-au dat permisiunea să îşi aducă, în sfârşit, copilul acasă.

Nathaniel cântăreşte acum 7 kilograme iar părinţii lui spun, în glumă, că e un pic prea bucălat. Mai are unele probleme de sănătatate, aşa că nu este complet decuplat de la aparate. Un dispozitiv special ajută la dezvoltarea plămânilor. Medicii le-au dat însă asigurări părinţilor câ nu va mai dura mult până când copilul nu va mai avea nevoie de niciun aparat şi va duce o viaţă absolut normală.

Care sunt cele mai CHELTUITOARE femei după zodie! Este esențial să le identifici în zodiac!... Horoscopul zilei de sâmbătă! Un eveniment important îi ţine activi pe Scorpioni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x