Antena Căutare

Miracolul unui sarut de mama - povestea emotionanta a fetitei care a supravietuit unei boli fatale

Alice nu avea decat 14 luni cand medicii nu ii mai dadeau nici o sansa. Fetita suferise de o forma grava de meningita, iar dupa o luna rinichii in cedasera, devenise dependenta de dializa si, pentru ca nu mai putea respira, era conectata la un ventilator care sa o tina in viata. Indurerata, mama a vrut sa isi ia adio de la sufletul care zacea in patul de spital. Si-a sarutat fetita pe obraz, a luat-o in brate si a vorbit cu ea de parca inca mai era in viata. Dupa aceasta scena, ceva miraculos a avut loc sub ochii parintilor care nu isi pierdusera nici pana in ultima clipa speranta.

"Vroiam sa ii spun cat de mult am iubit-o, cu speranta ca ma poate auzi si ca poate intelege ce ii zic. Desi vorbeam cu ea de parca inca ar fi fost in viata, simteam ca sunt intr-o stare de delir. Am simti caldura ei si i-am vazut culoarea vie din obrajiori. Ea statea in pat ca un copil adormit", astfel rememoreaza Jennifer, mama fetitei, momentul cand a sarutat-o de ramas-bun. "I-am spus cand de mandra sunt de ea ca s-a luptat atat de mult sa ramana in viata si ca a venit momentul sa se odihneasca. Si am adormit langa ea. Eram confuza. Medicii mi-au spus ca in dimineata urmatoare o vor deconecta de la aparate, pentru ca niciodata nu va putea respira de una singura. Insa am sperat din tot sufletul ca nu acesta este finalul".

Jennifer si tatal fetitei, Phil, erau acolo in momentul in care cadrele medicale au deconectat-o pe fetita de la aparate. "Am sarutat-o pe micuta pentru ultima data. Nu imi venea sa cred ca o sa moara, parea atat de plina de viata", si-a mai adus aminte mama.

Sarutul mamei nu a fost unul de adio. Fetita s-a trezit, parca, din morti. Parintii stateau incremeniti in fata acestui miracol si nu le venea a crede. Medicii au inceput sa tipe si sa alerge in incapere, pentru a-i da lui Alice primul ajutor. "Eu si Phil eram uluiti. Taceam. Totul se intamplase foarte repede. Simteam ca sunt deasupra si ca privesc totul de sus", povesteste Jennifer.

Miracolul a avut loc in 2010. In prezent, micuta Alice are trei ani si jumatate si merge la o scoala speciala, asta pentru ca nu se poate deplasa singura. Insa medicii sunt plini de speranta si spun ca prin exercitiu si efort, acest lucru poate fi remediat.

"In fiecare seara intram in camera ei si o privim cateva minute cum doarme linistita. Nu ne vine a crede cat de norocosi suntem. Ea este micul nostru miracol", mai dezvaluie Jennifer Lawson.

Foto: dailymail.co.uk

Horoscop de weekend: Vezi ce-ti rezerva astrele!... Cum sa faci bani in New York? Vinzi apa de la robinet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x