Antena Căutare

Mireasa care a ales să se căsătorească în spital, în fața bunicii aflate pe patul de moarte. VIDEO emoționant

Avis Russell, în vârstă de 71 de ani, a mai avut o singură dorință, înainte să se stingă: să își vadă nepoata căsătorită. Iar dorința ei a fost îndeplinită.

În timp ce multe cupluri plănuiesc ca ziua nunții lor să iasă cât mai grandioasă, o tânără a decis, împreună cu partenerul ei, să se căsătorească în fața bunicii ei, o bătrână aflată pe patul de moarte, bolnavă de cancer la plămâni. Cei doi s-au căsătorit chiar în camera de spital unde bătrâna era internată.

Mireasa care a ales să se căsătorească în spital, în fața bunicii aflate pe patul de moarte. VIDEO emoționant

Avis Russel, în vârstă de 71 de ani, din Texas, a avut de dus o luptă lungă cu cancerul. În ciuda tuturor eforturilor medicilor, sănătatea ei s-a șubrezit de la o zi la alta.

Sean, nepoata ei, plănuia să se căsătorească mai târziu anul acesta, dar a decis să facă pasul cel mare mai devreme, în cele din urmă, la gândul că s-ar putea să își piardă bunica, dar și ca să îi facă o bucurie.

Sean și partenerul ei au decis să meargă să se căsătorească chiar în camera de spital unde bunica tinerei era internată. Ceremonia a fost emoționantă și i-a făcut pe foarte mulți să plângă, odată ce au privit-o.

Într-un videoclip postat de reprezentanții spitalului pe social media, o vedem pe bătrână, pe pat, care ține în mâini un buchet de flori. În fața unui reprezentant oficial, sunt Sean și iubitul ei, care își spun jurămintele. Sean, îmbrăcată într-o rochie albă, se sărută cu iubitul ei, se îmbrățișează unul pe altul, iar apoi, ceremonia devine și mai emoționantă când tânăra merge să își ia în brațe bunica. Cele două se țin în brațe strâns și plâng. Și soțul lui Sean merge, apoi, să o îmbrățișeze pe bătrâna aflată pe patul de spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din păcate, la scurt timp după ceremonie, bătrâna a decedat.

"Avis Russel și-a petrecut ultimele clipe pe pământ bucurându-se și iubindu-și nepoata", au declarat reprezentanții spitalului unde a fost internată bătrâna.

Odată ajuns în online, filmulețul a mișcat foarte multă lume. Rudele bătrânei au mulțumit spitalului pentru că această întâmplare a avut loc acolo, dar foarte mulți internauți au fost într-adevăr impresionați de gestul pe care cei doi tineri au ales să îl facă pentru bunică.

"Mulțumim echipei spitalului pentru că acest lucru s-a putut realiza. Mama mea a plecat în Rai la câteva zile după, fericită, liniștită, plină de iubire. Îmi este deja dor de ea, mi se taie respirația... Iar fiica mea este minunată, e minunat că s-a putut gândi să facă asta", a transmis mama lui Sean.

"Un cuplu incredibil. Multe mirese se gândesc doar la cum să aibă o zi a nunții perfectă din punct de vedere vizual, dar mai puțin la a avea trăiri perfecte", a mai scris cineva într-un comentariu, pe Facebook.

"Mie mi-a venit să plâng, nu m-am putut abține", "Să aveți parte de multă fericire. Bunica este binecuvântată să te numească nepoata ei. Iubirea este desăvârșită", a mai spus un internaut.

Britni Church are 12 copii, la doar 32 de ani. Pentru ce a fost blamată tânăra, de-a lungul timpului... Marta Rentel, prima femeie care "și-a vândut iubirea" pe Internet. Cum arată și pentru ce sumă fabuloasă a făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x