Antena Căutare

Mireasa și-a șocat toți invitații! Ce s-a întâmplat în momentul în care prietena ei cea mai bună a prins buchetul: „Nu își dorea așa ceva”

O mireasă a pregătit o surpriză uriașă invitaților! Ce a pus la cale femeia, pentru cel mai așteptat moment al petrecerii?

Mireasa și-a șocat toți invitații! Ce s-a întâmplat în momentul în care prietena ei cea mai bună a prins buchetul: „Nu își dorea așa ceva” Galerie
Mireasa și-a șocat toți invitații! Ce s-a întâmplat în momentul în care prietena ei cea mai bună a prins buchetul

O tânără din Statele Unite și-a propus șă nu fie o mireasă banală. Așa că le-a pregătit invitaților o surpriză..inedită!

Karen Marmo nu a fost o fană a nunţilor tradiţionale aşa că atunci când a trebuit să arunce buchetul le-a făcut o surpriză prietenelor sale. Marmo, o iubitoare de pisici, a cumpărat o pisică de pluş.

Cum tradiţia a fost schimbată, şi semnificaţia a fost cu totul alta. Cea care a prins pisica de pluş nu va fi prima care se va mărita, ci prima care va adopta o pisicuţă dintr-un adăpost.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Invitaţii prezenţi la nunta tinerei au savurat momentul şi au spus că vor folosi şi ei metoda trăsnită a 'buchetului special'.

Art Safari 2020 - Prima expoziţie în România a grupului american fenomen mondial Guerrilla Girls şi programe dedicate pi... Mai multe capre negre din Munţii Tarcăului au coborât în zone mai joase. Explicația specialiștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x