Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Mirele a luat-o la goană, în noaptea nunții. Ritualul socrilor i-a dat fiori reci: „Nu pot să particip la așa ceva!”

Noaptea nunii s-a transformat într-un coșmar pentru un mire. Fără să își dea seama, s-a trezit în mijlocul unei „tradiții de familie” ce i-a dat fiori reci. Ce i-a cerut mireasa să facă?

Mirele a luat-o la goană, în noaptea nunții. Ritualul socrilor i-a dat fiori reci: „Nu pot să particip la așa ceva!”

Când a auzit întâia oară propunerea logodnicei sale, a fost încântat, pentru că urma să scutească o sumă importantă de bani. Doar că, în momentul în care și-a dat seama ce acceptase, de fapt, o noapte de vis s-a transformat într-un coșmar.

Este o poveste ce nu putea să rămână nespusă! Un tânăr a dezvăluit cum noaptea nunții este un moment pe care nu îl va putea uita niciodată...nu în sensul bun!

În timpul pregătirilor pentru nuntă, viitoarea sa mireasă i-a spus că nu va fi nevoie să facă vreo rezervare la un hotel, cei doi fiind invitați să petreacă prima noapte ca soț și soție în casa părinților ei.

Tânărul, ca orice bărbat chibzuit a fost încântat că a scăpat de o cheltuială, fără să se gandească prea mult.

Citește și:

Cum a fost botezat un bebeluș, în plină pandemie! Familia habar n-avea cum „modificase” preotul slujba: „Eram lângă cristelniță când a scos....un pistol!”- FOTO

Noaptea nunții, cu socrii la ușă

Însă, în ziua cea mare, și-a dat seama că mai toți verișorii soției sale glumeau pe seama lui și a „nopții de nebunii”. Când a început să pună întrebări, a aflat despre „vechea tradiție” a familiei în care tocmai intrase.

Mirii intră în dormitor și trebuie să-și consume căsătoria. Pe hol, familia miresei așteaptă în fața ușii și aplaudă în momentul în care actul se termină. Apoi, mama soacră rupe o cuvată din cearceaful de pe pat și o păstrează.

Când și-a dat seama că mai aveam un pic și leșinam, iubita mea mi-a spus că putem doar să ne prefacem că am făcut dragoste. I-am spus că este exclus să particip la așa ceva”, a scris tânărul, pe Reddit.

Citește și:

„Să știți că mami v-a iubit foarte mult. Să nu mă uitați”. Pe moarte, o mamă și-a luat rămas bun de la fiicele sale: „Nu vreau să mă vadă la final”

Bărbatul recunoaște că nu s-a mai putut stăpâni în acele momente. I-a spus că există nicio șansă să accepte să participe la „ritualul” bizar.

„Câteva minute mai târziu, am primit un mesaj de la mama ei, în care îmi reproșa că nu înțeleg importanța familiei și tradițiilor și că acest obicei este respectat de generații întregi”, a adăugat el.

Recomandari