Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Mirele și mireasa au primit o veste cumplită, imediat după ce au pus mâna pe certificatul de căsătorie: „Am fost sabotați chiar de...”

Destinul a patru oameni a fost schimbat de greșeala uriașă a unui preot. Fericirea mirilor a pierit imediat după ce și-au citit certificatul de căsătorie. 

Destinul a patru oameni a fost schimbat de greșeala uriașă a unui preot. Fericirea mirilor a pierit imediat după ce și-au citit certificatul de căsătorie.

Este, de departe, cea mai ciudată poveste de la o nuntă! Mirele și mireasa au aflat, la sfârșitul nunții, că nu ei sunt cei căsătoriți. În loc să treacă numele lor pe certificatul de căsătorie, preotul a scris numele cavalerului și domnișoarei de onoare!

Povestea a apărut online, pe platforma Reddit. O femeie a povestit cum fratele ei, care fusese cavaler de onoare la nunta celui mai bun prieten al său, s-a trezit căsătorit cu o domnișoară pe care nici măcar nu o cunoștea.

„Fiți atenți ce a putut să pățească fratele meu! A fost cavaler de onoare la nunta prietenului lui din facultate. Când a trebuit să completeze certificatul de căsătorie, preotul a făcut o greșeală uriașă: a confundat martorii cu mirii!

Acum, cu toate că abia se logodise cu adevărata lui iubită, fratele meu este căsătorit, legal, cu o tipă pe care a cunoscut-o abia după ceremonie. Toată familia s-a mobilizat să găsească o soluție cât mai rapidă”, a scris femeia din Marea Britanie.

Cu toate că povestea este, într-adevăr, amuzantă, mulți o consideră doar atât, o poveste. Cititorii au postat mai multe comentarii în care evidențiază faptul că e destul de greu de crezut că un preot ar fi putut face o asemenea gafă și că niciunul dintre cei patru oameni care au semnat certificatul nu au observat confuzia. Mai mult, în Marea Britanie, această situație se poate rezolva extrem de ușor, prin anularea căsătoriei.