Antena Căutare

Miron Cozma si-a "tratat" sotia cu Guns N'Roses la Bucuresti

Desi are interdictie de a intra in Bucuresti, Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a fost vazut marti seara, la Romexpo, unde a avut loc concertul Guns N' Roses. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat ca Miron Cozma a primit o derogare si a avut permisiunea de a intra in Bucuresti pe 20 si 21 septembrie, pentru a-si duce sotia la medic.

De asemenea, Christian Ciocan a precizat ca in cele doua zile in care Miron Cozma a putut intra in Bucuresti acesta a avut libertate de miscare, putand merge si in alte locuri decat cele pentru care a cerut permisiunea.
El a subliniat ca permisiunea de a intra in Bucuresti, pe care Miron Cozma a primit-o de la Politia Capitalei, a expirat marti, 21 septembrie, la ora 24.00.

Concertul Guns N'Roses a inceput cu intarziere insa si s-a terminat in jurul orei 0.30, moment in care fostul lider al minerilor a fost vazut plecand de la Romexpo.

Miron Cozma a fost eliberat la inceputul lunii decembrie 2007 din Penitenciarul Rahova, dupa ce a ispasit zece ani de inchisoare pentru subminarea puterii de stat.

In cazul lui Cozma, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, la inceputul lunii decembrie 2005, contopirea pedepselor pe care acesta le-a primit pentru implicarea in doua mineriade: sapte ani si 11 luni inchisoare (pedeapsa executata deja pentru mineriada din 1991) si zece ani de inchisoare (pedeapsa aplicata de instanta suprema pentru mineriada de la Costesti, din februarie 1999).

Miron Cozma are interdictie pentru o perioada de cinci ani de la data punerii in libertate de a intra in Bucuresti si Petrosani, dar poate merge la Lupeni sau in celelalte orase din Valea Jiului. Aceasta este o masura complementara dispusa de instanta suprema in februarie 1999, cand l-a condamnat la 18 ani de detentie pentru mineriada din septembrie 1991, soldata cu caderea Guvernului Petre Roman.

VIDEO! Asculta Imnul romilor expulzati!... Lumea lui James Bond, regasita in arhivele MI6...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x