Antena Căutare

Pitesti: Au crezut ca explodeaza blocul din cauza muraturilor!

Cine si-ar fi inchipuit ca varza murata poate fi periculoasa? Li s-a intamplat unor oameni din Pitesti, care au sunat la 112, alarmati de un miros puternic. E drept, au confundat mirosul muraturilor cu cel de gaze. A fost nevoie de pompieri si politie pentru a lamuri confuzia.

Cinci pompieri, o echipa trimisa de furnizorii de gaze, dar si reprezentanti ai politiei locale au ajuns intr-un suflet la blocul cu problema. Au simtit si ei mirosul. Unul intepator, care devenea parca din ce in ce mai puternic. Asa ca oamenii au inceput masuratorile. Aparatura de detectare a gazelor, insa, nu indica nimic. Au repetat verificarea. Si tot nimic. Revelatia a avut-o, se pare, un pompier, dupa ceva vreme. Mai exact, cand a ajuns la subsol.

Vinovatul? Un vecin comod, care ar fi aruncat varza murata intr-un canal din spatele blocului. Singurii care nu s-au amuzat deloc au fost pompierii. Toate solicitarile nejustificate inseamna cheltuieli pentru statul roman. Inseamna mai putini bani pentru noi toti.

Totusi, cei care au sunat la 112 vor scapa de amenda. Apelul a fost unul de buna credinta. Mai ales ca mirosul de gaze, o stim cu totii, este foarte asemanator cu cel de varza murata.

In picioare in fata celui fara de picioare!... Masina lui Fred Flintstone pe doua roti = FLIZ, bicicleta fara pedale sau sa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x