Antena Căutare

Mișcări stranii la capătul sistemului nostru solar! Cercetătorii au dezvăluit ce cred că se ascunde acolo

Mișcări stranii au fost observate de specialiști la capătul sistemului nostru solar. Mai mulți cercetători au speculat că este vorba despre o planetă uriașă, dar alți specialiști au formulat recent o altă teorie.

Mișcări stranii au fost observate de specialiști la capătul sistemului nostru solar. Mai mulți cercetători au speculat că este vorba despre o planetă uriașă, dar alți specialiști au formulat recent o altă teorie.

Mai mulți oameni de știință au sigerat că ar putea fi vorba despre existența unei planete uriașe, de zece ori mai mare decât Pământul, ce se ascunde în întuneric, la marginea sistemului nostrum solar.

O astfel de planetă nu a fost descoperită, dar a fost presupusă existența ei, datorită mișcării stranii a unor corpuri cerești ce pot fi oservate.

Însă, acum, un nou studiu sugerează o explicație complet diferită – la marginea sistemului nostrum solar ar exista un disc realizat din corpuri mici, înghețate. Acest disc este de zece ori mai masiv decât Pământul.

Totuși, cercetătorii care au realizat noul studiu recunosc că nu au dovezi mai clare pentru a demonstra existența acestui disc decât cele care ar arăta existența „Planetei Nouă”.

Maria Ghiorghiu, profeție fără precedent pentru România: „Începe pedeapsa lui Dumnezeu. Se va revărsa asupra oamenilor”... Poți să nu plângi? Un bebeluş de 11 luni aude pentru prima dată, cu ajutorul unui aparat auditiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x