Antena Căutare

Mister deslușit! Omenirea a aflat ADEVĂRUL despre existența extratereștrilor. Mesajul a fost decriptat!

Semnalul Wow! a reprezentat mereu un mister pentru cercetători, fiind asociat cu un semn al vieții extraterestre, iar cercetătorii găsesc o explicație pentru acesta

Semnalul Wow! a reprezentat mereu un mister pentru cercetători, fiind asociat cu un semn al vieții extraterestre, iar cercetătorii găsesc o explicație pentru acesta.

În 1977, oamenii credeau că au înregistrat sunetul extratereștrilor. Atunci a fost descoperit semnalul Wow! de astronomul Jerry Ehman, care s-a folosit în acest sens de telescopul cu unde radio Big Ear. Acesta este un detector de unde radio care, în timp ce scana cerul din jurul stelelor din constelația Sagittarius, a capturat, timp de 72 de secunde, un amalgam de semnale suspecte.

În ultimii 40 de ani, semnalul a fost citat de de nenumărate ori ca evidență a faptului că nu suntem singuri în univers. Mulți oameni de știință erau de părere că asta este o dovadă clară a vieții extraterestre. Acum, toată speranța a fost spulberată pentru că specialiștii au reușit să deslușească sursa semnalului misterios care a dat naștere multor conspirații.

Află mai multe despre Semnalul Wow! și originea acestuia.

Sumanul românesc, copiat de un designer de peste Ocean! Ar fi "uitat" să menţioneze sursa de inspiraţie... O turistă a găsit o sticlă de plastic pe o plajă, dar a rămas fără cuvinte atunci când a descoperit ce se afla înăuntru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x