Căutare Live

MISTER: Să existe oare un alt Pământ în interiorul Pământului?

O echipă de oameni de știință de la Harvard sunt de părere că rămășițele unui Pământ vechi, ce datează din cele mai vechi timpuri, se află încă în mantaua Pământului nostru pe care trăim astăzi

O echipă de oameni de știință de la Harvard sunt de părere că rămășițele unui Pământ vechi, ce datează din cele mai vechi timpuri, se află încă în mantaua Pământului nostru pe care trăim astăzi.

Echipa consideră ca un raport izotopic inexplicabil în interiorul Pământului ar putea fi semnul unui material rezultat în urma coliziunii Pământului cu un corp străin , ce a dus la crearea lunii. Acest lucru ar putea fi ecou al unui Pământ vechi care a existat în urmă cu 4,5 miliarde de ani.

Teoria curenta este susținută și de faptul că Luna s-a format în urmă cu.....vezi mai mult pe euforia.tv

VIDEO: Wow! Demonstrație la Cupa Mondială de bouldering în...SLOW MOTION!... "Vasilică 2014", ameninţat pe internet! Uite ce replică i-a dat Mircea Badea...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri