Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Misterele lumii se dezvăluie! Horoscopul egiptean îți arată ce fel de persoană ești și ce te așteaptă în viață!

Horoscopul egiptean își dezvăluie misterele și îți arată ce fel de persoană ești și ce te așteaptă în viață! Ai curaj să afli?

Horoscopul egiptean își dezvăluie misterele și îți arată ce fel de persoană ești și ce te așteaptă în viață! Ai curaj să afli?

Bastet (16 ianuarie-15 februarie)-firi curajoase și inteligente, vor da dovadă de multă diplomație și se vor descuca în orice împrejurare. Curiozitatea le aduce mult succes în toate planurile și nu suportă limitele..

Selkhet (16 februarie-15 martie)-nativii sunt extrem de muncitori și puternici, dar în același timp dau dovadă și de multă sensibilitate. Nu prea ăși arată sentimentele, dar au un simț al sacrificiului pentru familie.

Apep (16 martie-15 aprilie)-reprezentanții acestei zodii sunt inteligenți, inventivi și au succes în tot ceea ce fac. Sunt fire directe și cinstite și se află mereu în competiție cu ceilalți, având atitudine de lider.

Ptah (16 aprilie-15 mai)-o zodie veselă și plină de energie și voie bună. E pricep de minune la organizat evenimente și la făcut mulți bani chiar și din cele mai banale lucruri.

Atum (16 mai-15 iunie)-nativii zodiei sunt cinstiți dar uneori înșelători. Au tendința să te sufoce cu prea multă dragoste sau sfaturi. Iubesc schimbările și călătoriile și asta îi face cam dificili în cuplu.

Ce zodii aleg dragostea și ce zodii aleg banii. Așadar, VOCEA INIMII sau VOCEA BANILOR?!

Isis (16 iunie-15 iulie)- zodia este una pacifistă, iubitoare de artă și de liniște. Sunt firi care iubesc familia și iartă ușor. Pot da dovadă însă de multă naivitate și asta îi afectează.

Ra (16 iulie-15 august)-ființe elegante, vanitoase și fidele, vor avea uneori tendința de a exagera cu criticile la adresa celor din jur. Dau dovadă de inteligență și hărnicie.

Horus (16 august-15 septembrie)-nativii acestei zodii sunt caractere simple, dar puternice. Par duri, dar ascund o fire sensibilă și un suflet de aur.

Maat (16 septembrie-15 octombrie)-joviali și plini de imaginație, dau dovadă de multă înțelepciune și de un simț practic ieșit din comun. Sunt niște prieteni excelenți.

Osiris (16 octombrie-15 noiembrie)-firi serioase și familiste. Cei din jur îi plac pentru faptul că sunt o companie plăcută și dau dovadă de multă răbdare.

Hator (16 noiembrie-15 decembrie)-nativii sunt plini de energie și ating mereu scopuri mărețe. Au mare grijă de familie, chiar dacă asta îi poate face să fie posesivi.

Anubis (16 decembrie-15 ianuarie)-firi curajoase, iubitoare de liniște și care dau dovadă de multă răbdare. Se organizează foarte bine și asta le aduce succes în viață.

Recomandari