Antena Căutare

Misterul "chupacabra", elucidat de oamenii de stiinta

Oamenii de stiinta au reusit sa rezolve misterul legendarului animal “chupacabra”, depre care circulau povesti, in fiecare an, in preajma Haloween-ului, relateaza Discovery News.



Mitul animalelor "chupacabra" a luat nastere in Puerto Rico si Mexic, dupa ce au fost descoperite mai multe oi golite complet de sange si care prezentau semnele unor muscaturi.

Au fost consemnate mai multe astfel de intamplari in America Latina si Statele Unite. Apoi, mai multi martori au spus ca au vazut animale care aratau amenintator, asemanatoare cu cainii sau cu reptilele, cu botul alungit, dinti uriasi si miros respingator. Dupa mai multe astfel de marturii, localnicii si-au dat seama ca intamplarile sunt legate de aceste animale urate.



Atacurile asupra oilor sunt si ele explicate. "Pentru ca aceste animale sunt foarte slabite, ele au probleme cand incearca sa vaneze. Asa ca sunt nevoite sa atace turmele de oi deoarece sunt mai usor de prins decat un iepure sau o caprioara", a explicat O'Connor.

Foto: usposttoday.com

VIDEO! Miracol: inca 19 panda au aparut pe lume in 2010... VIDEO! Halloween pentru animale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x