Antena Căutare

Misterul fotografiei în care apare un preot și un bebeluș! Nimeni nu și-ar fi dat seama de drama copilului

O imagine ciudată a circulat pe internet în ultima vreme. Un călugăr doarme lângă un bebeluș, iar micuța de lângă bărbat are o problemă la mâini. Acest detaliu a atras atenția generală, iar informațiile despre protagoniști au început să apară

O imagine ciudată a circulat pe internet în ultima vreme. Un călugăr doarme lângă un bebeluș, iar micuța de lângă bărbat are o problemă la mâini. Acest detaliu a atras atenția generală, iar informațiile despre protagoniști au început să apară.

Copiii sărmani sunt ajutați de fața bisericească din fotografii. el se numește Mihail și este starețul unei mănăstiri situate la la câțiva kilometri de granița cu România. Mai exact, în Ucraina, acolo unde omul a impresionat întreaga țară cu gesturile sale absolut incredibile.

Lacașului îngrijit de părintele Mihail – el însuși un fost copil orfan – i se mai spune și ”mănăstirea copiilor”, iar poveștile acestora sunt emoționante. Părintele a înfiat peste 34 de copii, iar toți ceilalți – 400 la număr – se află sub tutela sa. Mariuca, spre exemplu, s-a născut fără mâini. Este cel mai mic membru al familiei preotului.

Mariuca a venit pe lume fără mâini, însă bucuria cu care își privește tatăl îi da putere preotului să spună că Dumnezeu i-a dat o nouă sarcină la bătrânețe.

Video viral! Zeci de români filmați în timp ce adună pepenii căzuți dintr-un camion pe drumul spre Alexandria... "Am semnat pedeapsa cu moartea pentru patru condamnaţi. Va fi pusă în executare imediat, deja am decis şi data"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x