Antena Căutare

Misterul Mona Lisei, dezlegat dupa 500 de ani

Ron Piccirillo, un pictor din New York, sustine ca a descoperit intelesurile ascunse din tabloul lui Leonardo da Vinci, informeaza Daily Mail.

Artistul a descoperit ca, daca intorci pictura pe lateral, se pot observa mai multe animale. In jurul chipului Mona Lisei se vad un cap de leu, unul de maimuta si unul de bivol. In partea din stanga Mona Lisei pare a fi pictat si un crocodil sau un sarpe.

Piccirillo a declarat ca a facut descoperirea urmand instructiunile lui Leonardo da Vinci; el crede ca este primul care si-a dat seama care este intelesul picturii.

Noua explicatie a tabloului vine dupa ce, anul trecut, s-a descoperit ca in ochii Mona Lisei sunt pictate mai multe cifre si litere. Potrivit lui Piccirillo, tablourile cu semnificatii ascunse erau foarte des intalnite in perioada Renasterii.

Foto: Daily Mail

Cusca de 10.000 de lire sterline cu toate dotarile pentru doi iepuri... Marea Britanie: A ramas fara stomac dupa ce a fost diagnosticata gresit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x