Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Modă ciudată la prima întâlnire! Ce au ajuns să facă tinerii

De parcă mersul la întâlniri nu era îndeajuns de complicat, un nou trend a început să apară printre tineri, iar efectele sunt cât se poate de grave.

De parcă mersul la întâlniri nu era îndeajuns de complicat, un nou trend a început să apară printre tineri, iar efectele sunt cât se poate de grave.

Atunci când vrei să îți găsești un partener de cuplu, primul pas pe care îl faci de obicei este să atragi atenția persoanei de care îți place și apoi să mergeți la o întâlnire. Până acum nimic nu este ieșit din comun.

Totuși, tinerii din întreaga lume au început să devină adepții unui trend nou, inspirat poate din cartea și filmul „Marele Gatsby”. Atitudinea este mai mult decât evidentă: a face un gest prin care, indirect, să atragi atenția cuiva anume.

Dacă Marele Gatsby dădea petreceri ultra luxoase pentru a atrage atenția vreunei femei anume, tinerii au început să găsească o metodă incredibilă de a „agăța”: pozele!

În dorința de a stârni interesul unui posibil partener cu care să iasă la întâlnire, tinerii încep să posteze pe diferite rețele de socializare poze, clipuri video și tot felul de mesaje „cu bătaie”, prin care să atragă atenția. Fie vor să își arate formele extrem de sexy, fie demonstrează că sunt un partener de vis.

Dacă vreodată ți-ai făcut o poză pecare o consideri a fi perfectă și apoi ai stat să verifici dacă „acea persoană” a văzut-o sau a dat Like, atunci cu siguranță ai luat și tu microbul „marelui Gatsby”!

Ceea ce este negativ în tot acest obicei este faptul că, în timp, acest lucru poate încuraja narcisismul sau apariția lipsei de stimă sau din contră, supraaprecierea!

Recomandari