Antena Căutare

Moda regala provoaca isterie in Marea Britanie! Rochiile cu buline, ca cea purtata de Kate Middleton, se vand ca painea calda

Afaceristii britanici scot un profil urias in urma evenimentelor petrecute in ultima perioada, ce au in prim plan familia regala. Kate Middleton pare sa fie o adevarata comoara pentru multi dintre designerii londonezi.

Rochia albastra cu buline albe, purtata de Ducesa de Cambridge la iesirea din MAternitatea St. Marry, cu bebelusul regal in brate, s-a vandut in mii de exemplare, in prima ora de la aparitie.

Site-urile au fost luate cu asalt de doamnele dornice sa-si achizitioneze o astfel de rochie, dar si orice alte articole vestimentare cu imprimeul albastru cu buline.

Potrivit DailyMail, unul dintre cele mai importante magazine online din Marea Britanie, asda.com, a vandut in numai cateva ore 5.000 de rochii stil Polka, de tipul celei create la comanda de designerul britanic Jenny Packham, special pentru Kate Middleton.

Citeste si: George Alexander Louis, numele micului print al britanicilor

Citeste si: VIDEO: Cascada Niagara, iluminata in albastru cu ocazia nasterii bebelusului regal


Cursa cu viteza melcului. Castigatorul primeste…o planta! ... Nicole Scherzinger in "Fantoma de la Opera"! Interpretare deosebita pe scena unui eveniment regal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x