Antena Căutare

Moment istoric. NASA a observat ceva ieșind dintr-o gaură neagră

De curând, cercetătorii din cadrul NASA au asistat la o fenomen interesant, având ocazia de a vedea ceva ieșind dintr-o gaură neagră pentru prima oară.

De curând, cercetătorii din cadrul NASA au asistat la o fenomen interesant, având ocazia de a vedea ceva ieșind dintr-o gaură neagră pentru prima oară.

Dacă este un lucru pe care oricine îl știe despre găurile negre, acesta este că nimic nu poate scăpa de ele. Conform definiției, gaura neagră este un obiect astronomic limitat de o suprafață în interiorul căreia câmpul gravitațional este atât de puternic, încât nimic nu poate scăpa din interiorul acestei suprafețe, cunoscută și sub denumirea de „orizontul evenimentului”. După cum scrie site-ul Complex, Stephen Hawking a sugerat însă că definiția nu este în totalitate corectă, din moment ce unele lucruri ar putea ieși din găurile negre.

A trecut ceva timp de atunci, însă Hawking se pare că a avut dreptate până la urmă. De curând, cei de la NASA au putut observa un puls imens de energie ieșind dintr-o gaură neagră.

Imagini şocante: Părul unui chitarist celebru a luat foc în timpul unui concert, din cauza efectelor pirotehnice... Pur şi simplu îţi taie respiraţia! Cea mai înaltă cascadă din lume: Are o înălţime de 979 de metri, iar o treaptă măsoar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x