Căutare Live

Momente de groază pentru credincioși, la Ierusalim! Ce a apărut pe Muntele Templului

Momente de groază surprinse la Ierusalim, în locul considerat sfânt de milioane de credincioși din întreaga lume! 

Momente de groază surprinse la Ierusalim, în locul considerat sfânt de milioane de credincioși din întreaga lume!

Scene violente în Ierusalim, într-un loc sacru atât pentru musulmani, cât şi pentru evrei.

Mai mulţi palestinieni s-au îmbrâncit cu forţele de ordine israeliene după ce poliţia a închis temporar porţile complexului de pe Muntele Templului. Incidentul a pornit de la o bombă incendiară aruncată către un post de poliţie aflat în complex.

Nici unul dintre cei implicaţi în busculadă nu a fost rănit grav, iar locul de pelerinaj nu a fost afectat. Postul de poliţie a fost însă avariat şi un bărbat a fost arestat.

Tensiunile pe Muntele Templului au crescut în ultimele săptămâni după ce administratorii musulmani ai complexului au redeschis o moschee închisă de Israel în urma revoltei palestiniene din 2003.

Medicii au sfătuit-o să facă avort când au văzut ecografia 4D: „Mi-au spus că mă distrug și pe mine, și pe micuț!”... Anunțul care zguduie omenirea din temelii. Rușii au inventat... MAȘINA TIMPULUI!...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri