Antena Căutare

Momente jenante la nunta lui Ramos! Ce s-a întâmplat în "spatele cortinei": "M-au tratat ca pe un câine"

Sergio Ramos (33 de ani) s-a căsătorit cu vedeta TV Pilar Rubio, într-o ceremonie fastuoasă la Sevilla, orașul natal al căpitanului lui Real Madrid. Peste 500 de invitaţi au participat la evenimentul care a semănat destul de mult cu o gală a fotbalului mondial.

Sergio Ramos (33 de ani) s-a căsătorit cu vedeta TV Pilar Rubio, într-o ceremonie fastuoasă la Sevilla, orașul natal al căpitanului lui Real Madrid. Peste 500 de invitaţi au participat la evenimentul care a semănat destul de mult cu o gală a fotbalului mondial.

O persoană care a fost angajată de organizatorii evenimentului a dezvăluit condițiile îngrozitoare în care a fost obligat să muncească la nunta celor doi.

”A fost groaznic. Ne-au plătit cu 10 euro pe oră și au spus unele lucruri, dar nu s-au ținut de cuvânt. Spre exemplu, au zis că o să ne facă rost de transport, dar ne-au lăsat să ajungem acolo cum am putut și să plecăm de acolo la fel”, a spus martorul. ”Totuși, mă gândesc că Sergio Ramos și Pilar Rubio nu au știut despre lucrurile astea, nu cred că ar fi lăsat să se întâmple așa ceva”.

Pe de altă parte, angajatul a spus că unul dintre superiori „l-a tratat ca pe un câine” și că toți au fost puși să se schimbe la grămadă, într-un cort, indiferent de sex: ”Eram toți acolo dezbrăcați, o rușine... A fost prima dată în viața mea când am lucrat în asemenea condiții”, a adăugat persoana respectivă.

Nici Sergio Ramos și noua sa soție, nici organizatorii evenimentului nu au vorbit deocamdată despre aceste acuzații.

Cristiano Ronaldo nu a fost invitat la nuntă

Marele absent de la eveniment a fost Cristiano Ronaldo, pe care Sergio Ramos nu l-a inclus pe lunga listă de celebrităţi invitate la nuntă. Se pare că relația dintre cei doi s-a răcit după plecarea lui Cristiano la Juventus, dar niciunul dintre ei nu a făcut eforturi ca să remedieze situația. Sergio Ramos a fost foarte dezamăgit de decizia portughezului de a părăsi formația de pe Santiago Bernabeu.

Nici fostul căpitan al Realului, Iker Casillas nu a putut fi prezent, însă din alte motive - portarul este încă în convalescenţă după infarctul suferit în urmă cu o lună, în timp ce soţia sa, Sara Carbonero, se confruntă şi ea cu probleme de sănătate.

Cum s-a îndrăgostit Nicolae Ceaușescu de Elena lui Briceag. Povestea a fost rescrisă de comuniști... Cetăţenii din Noua Zeelandă vor putea să voteze la viitoarele alegeri şi la supermarketuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x