Antena Căutare

Momente tensionate și extrem de emoționante! Un Golden Retriver a salvat o căprioară de la înec, sub ochii stăpânului său (VIDEO)

Labdradorii se numără printre cei mai buni înotători şi, când vine vorba de loialitate, prietenie şi ajutor necondiţionat sunt primii. Acesta este şi cazul lui Storm, care se afla la plimbare cu satpanaul sau, când, din senin, s-a avântat în apă.

Golden Retriverii se numără printre cei mai buni câini înotători şi, când vine vorba de loialitate, prietenie şi ajutor necondiţionat sunt primii. Acesta este şi cazul lui Storm, care se afla la plimbare cu stăpânul său, când, din senin, s-a avântat în apă.

Câinele nu a dat în spate când a văzut un pui de căprioară care era pe punctul de a se îneca. A fugit de lângă prietenul lui şi a sărit să o salveze.

A înotat până la animalul speriat, l-a prins cu dinţii şi a reuşit să îl scoată la mal, pe uscat, teafăr. Acum, puiul se află într-un centru pentru animale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu permisul suspendat până în anul…3001! Cum a reuşit un bărbat isprava de a rămâne fără permis atât de mult timp?... Misterul Triunghiului Bermudelor a fost elucidat! Ce se întâmplă de fapt acolo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x