Antena Căutare

Momentul adevărului: 11 lucruri care fac diferența între bărbații adevărați și cei imaturi

Femeile care se află în căutarea unui partener de viață responsabil și se întreabă de ce nu găsesc persoana potrivită care să le fie alături trebuie să știe că soluția este foarte simplă: trebuie să evite persoanele imature.

Femeile care se află în căutarea unui partener de viață responsabil și se întreabă de ce nu găsesc persoana potrivită care să le fie alături trebuie să știe că soluția este foarte simplă: trebuie să evite persoanele imature.

Bărbații, în schimb, află de multe ori toate nemulțumirile femeilor legate de ei înșiși și se întreabă care sunt acele aspecte ale felului lor de a fi care îi transformă în ținta tuturor criticilor.

Răspunsul este simplu: oamenii far rareori diferența între bărbații maturi și cei imaturi și au așteptări nerealiste de la cei din urmă.

Iată 11 lucruri care diferențează bărbații adevărați de cei imaturi:

  1. Un bărbat adevărat știe ce-și dorește și încearcă întotdeauna să-și atingă scopurile. Un bărbat imatur are o vagă idee despre ceea ce vrea să obțină, însă nu se gândește prea mult la asta și nici nu depunde un efort considerabil pentru a-și pune planurile în aplicare.
  2. Un bărbat matur se gândește la viitor. El se pregătește constant pentru a-și întemeia o familie sau pentru a-și pune planurile în aplicare, în timpce un bărbat imatur trăiește întotdeauna în prezent, nu se gândește la viitor, iar majoritatea planurilor sale sunt legate de wekend-ul următor și de modul în care o să se distreze cu prietenii.
  3. Un bărbat matur se află mereu în căutarea unei femei inteligente, care este suportivă, cu picioarele pe pământ și care își alege partenerul de viață pe baza unui set de valori. Bărbații imaturi caută femei foarte atrăgătoare, amuzante și dornice de distracție.
  4. Un bărbat adevărat cunoaște valoarea lucrurilor și știe să aleagă întotdeauna obiectele care se potrivesc personalității sale. Spre exemplu, puține lucruri pot spune mai multe despre un bărbat decât ceasul pe care îl poartă. Ceasurile „serioase” și foarte masculine denotă o personalitate puternică, iar nimeni nu se poate plânge că pe piață nu se găsesc astfel de modele, după cum vedem și la cautceas.ro. Pe de altă parte, ceasurile sclipitoare denotă superficialitate.
  5. Un bărbat matur știe ce-și dorește cu privirela relațiile amoroase și este dispus să încerce toate posibilitățile de care dispune pentru a cuceri o femeie. Un barbat imatur va renunța atunci când persoana de sex opus nu-i cade în brațe de la prima întâlnire, deoarece se teme de eșec.
  6. Un bărbat adevărat are curajul de a purta conversații care îi provoacă disconfort. Este sincer în intențiile sale și îi lasă întotdeauna pe ceilalți să afle care este poziția lui cu privire la diferite aspecte de viață. Un bărbat imatur evită confruntările, precum și orice discuție despre sentimente.
  7. Un bărbat adevărat știe când trebuie să investească într-o relație. Un bărbat imatur „testează” întotdeauna terenul și nu se implică niciodată prea mult. În plus, din cauza faptului că nu este matur, nu este pregătit cu adevărat pentru nici o relație și caută întotdeauna pretexte pentru a se despărți de iubita sa atunci când simte că lucrurile tind să devină mai serioase decât și-ar dori.
  8. Un bărbat matur știe să se distreze, însă nu poate fi prezent la toate petrecerile prietenilor săi, deoarece este preocupat și de carieră sau de viitoarea sa familie. Un bărbat imatur nu ratează nici un „party”.
  9. Un bărbat matur se gândește deseori la ce fel de persoană este și la ce fel de om își dorește să fie. Un bărbat imatur nu are astfel de preocupări, valorile sale morale sunt vagi, iar comportamentul său este lipsit de consecvență.
  10. Un bărbat adevărat știe ce vorbește, spune întotdeauna ceea ce crede și se ține întotdeauna de cuvânt. Dacă nu reușește să facă ceea ce a promis, va oferi explicații clare și coerente. Un bărbat imatur caută întotdeauna scuze și pretexte și este o persoană pe care nu te poți baza niciodată cu adevărat.
  11. Unui bărbat matur îi poate fi teamă de respingere sau de eșec, însă va încerca oricum să-și atingă scopul. Un bărbat imatur va prefera să nu se implice pentru a nu-și răni ego-ul și pentru a nu fi luat în derâdere de către ceilalți.

Foto: Creative Commons

Emoționant! Ce face un bătrân pentru un Crăciun în familie! Videoclipul a strâns peste 20 de milioane de vizualizări, în... Doctorul le-a spus că sunt INFERTILI, aşa că au înfiat tripleţi. Ce a urmat apoi? "Dumnezeu are simţul umorului&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x