Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Momentul emoționant în care o femelă elefant își reîntâlnește fiica după 12 ani, într-o grădină zoo din Germania. Imaginile sunt virale 

Momentul în care o femelă elegant și-a atins trompa cu fiica și nepoata ei, după ce s-au reîntâlnit într-o grădină zoologică din Germania, a fost imortalizat, iar imaginile apărute pe internet au făcut furori. 

Momentul emoționant în care o femelă elefant își reîntâlnește fiica după 12 ani, într-o grădină zoo din Germania. Imaginile sunt virale

Pori, o femelă în vârstă de39 de ani, a fost transferată de la grădina zoologică din Berlin la Bergzoo din Hale, centrul Germaniei, unde și-a reîntâlnit fiica, Tana, 19 ani, după 12 ani, potrivit Evening Standard.

Acum, aceasta și-a cunoscut și nepoții, puii Tanei - Tamika și Elani, în vârstă de patru ani, iar momentul a fost cu totul și cu totul emoționant, fotografiile apărute pe rețelele sociale adunând mii de aprecieri.

Imagini emoționante în Beirut. O femeie de 79 de ani cântă la pian în mijlocul casei distruse

Pori face parte dintr-un program dintr-un program prin care se urmărește crearea unui ambient cât mai prietenos pentru elefanții ținuți în captivitate.Totuși, zona elefanților din grădina zoologică din Halle rămâne închisă, pentru ca noul locatar să se acomodeze.

”Astăzi ne-am apropiat mult de acest obiectiv", a spus directorul rădinii zoologice din Helle, dr. Dennis Muller, care a declarat că toate efectivele de elefanți din parcurile zoologice europene ar trebui să fie îngrijite în astfel de structuri familiale.

Un bărbat a zburat cu canapeaua, la propriu! Tânărul s-a filmat când sfidează moartea

Pori este cazată într-o incintă separată, însă în următoarele zile își va petrece timpul împreună cu fiica ei, în aer liber, pentru a se reobișnui una cu alta.

Pori s-a născut în sălbaticie, în Zimbabwe, în 1981 și a fost adusă la un zoo din Germania în 1983. A ajuns la Grădina Zoologică din Berlin în 1997. A născut-o pe Tana, primul ei pui, în 2001, iar tatăl acesteia urmează să fie adus și el la grădina zoologică din Halle.

Recomandari