Antena Căutare

Monstru in adancuri? Un ochi cat o minge de baseball, gasit pe o plaja din Florida

Un ochi de mari dimensiuni, ceva mai voluminos decat o minge de baseball, a fost gasit pe plaja Pompano, din Florida, de un pensionar care iesise la plimbare.

Gino Covacci, cel care a gasit ochiul, a declarat ca, la inceput, a crezut ca e o minge, dand si un sut ochiului, pana sa-si dea seama ce descoperise de fapt. "Era foarte, foarte proaspat. Inca mai curgea sange din el, asa ca l-am pus intr-o punga de plastic si pe urma in congelator”, povesteste pensionarul.

Covacci a luat legatura cu un politist care l-a sfatuit sa trimita ochiul albastru, de mari dimensiuni, la sediul Comisiei de Conservare a Pestilor si a Faunei din Florida.

Reprezentantii comisiei au luat ochiul, pe care il vor conserva in formol, pana cand un specialist il va putea examina pentru a stabili carei specie apartine.

Apele din sudul Floridei abunda de pesti spada, toni, rechini si balene. Postata pe pagina de Facebook a comisiei, fotografia ochiului a generat numeroase speculatii, majoritatea comentatorilor crezand ca este vorba de ochiul unui calamar urias, altii avansand ideea unei creaturi inca necunoscute.

Biologul Charles Messing nu a exclus ipoteza unui calamar urias, ai caror ochi au, intr-adevar, dimensiuni uriase pentru a putea capta lumina din adancuri. Specialistul crede, insa, ca cel mai probabil este vorba de un peste spada, o specie des intalnita in aceasta parte a lumii.

FOTO. Din categoria "animalute simpatice": Bubbles, catelusul supravietuitor cu talente neobisnuite... SPECIAL! Alexandru Maftei, pantofarul Papei sau al lui Vladimir Putin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x