Antena Căutare

MONSTRUL din ADÂNCURI a fost surprins într-un PORT! Este IMENS!

Locuitorii au fost șocați atunci când au văzut imaginile cu strania creatură din adâncuri. Dimensiunea acestuia i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Locuitorii au fost șocați atunci când au văzut imaginile cu strania creatură din adâncuri. Dimensiunea acestuia i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Pozele surprind un crustaceu imens aflat sub apele unui port din Kent, Marea Britanie. Deși inițial s-a crezut că ar fi vorba despre o formațiune ciudată din nisip, ulterior oamenii au considerat că au de-a face cu un crab imens de 15 metri.

Quinton Winter spune că a văzut monstrul din adâncuri în timp ce pescuia alături de fiul său. Deși această specie de crab atinge în jur de 25 de centimetri, inedita fotografie arată un crustaceu de zeci de ori mai mare. Imaginile au făcut furori pe internet și au stârnit numeroase reacții.

Filmulețul care a pus planeta pe jar! Cum să scoți bani din ATM fără să ai card!... Atenţie! Vom avea parte de schimbări majore! Horoscopul zilei de 14 octombrie, cu Camelia Pătrăşcanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x