Antena Căutare

Monstrul pe patru roți care a șocat lumea întreagă. Este cea mai rapidă motocicletă din lume

Fără niciun fel de â de îndoială, Dodge Tomahawk este cea mai rapidă motocicletă din lume.

Fără niciun fel de urmă de îndoială, Dodge Tomahawk este cea mai rapidă motocicletă din lume.

Monstrul pe patru roți care a șocat lumea întreagă. Este cea mai rapidă motocicletă din lume

Un monstru pe patru roți, Dodge Tomahawk este o motocicletă total impresionantă, care se laudă cu o viteză de peste 500 de km pe oră. Aceasta poate ajunge chiar la 560 de km/h, iar din păcate, pe străzile publice nu poate fi atinsă o astfel de viteză.

Este interzisă pe drumurile publice

După cum spun autoritățile, motocicleta este ilegală, iar astăzi este aproape imposibil să achiziționezi una. Pentru că motocicleta este foarte periculoasă, ea a fost vândută ca element de decor.

Modelele sunt limitate

Au fost construite doar 10 astfel de vehicule, iar până acum au fost vândute toate. Având un aspect inedit și o putere mult prea mare, prețul de vânzare de la momentul respectiv a fost de 555.000 de dolari pentru fiecare în parte.

Monstrul pe patru roți care a șocat lumea întreagă. Este cea mai rapidă motocicletă din lume

Design-ul motocicletei este unul industrial și nu seamană deloc cu cel al motocicletelor sport. Vechiculul are 4 roți, două în față și alte două roți în spate. Cutia de viteze a acestei motociclete este manuală și are două trepte. În 15 ani de când a apărut pe piață, niciun alt producător nu a reușit să îi depășească performanțele incredibile. Dodge Tomahawk a fost introdus de Dodge la Salonul Auto Internațional din America de Nord în anul 2003.

Un câine de 86 de kilograme a fost salvat din munți după ce a leșinat. Salvamontiștii s-au luptat cu el patru ore - FOTO... Ce moment! 30.000 de copii au intonat imnul României pe Arena Națională, înaintea meciului cu Norvegia. Video viral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x