Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mort de beat, a adormit pe șine și a trecut trenul peste el! Ce-au găsit la fața locului i-a lăsat pe toți cu gurile căscate!

Un bărbat a băut atât de mult alcool, încât a adormit pe șinele unui tren. Ce-au găsit la fața locului i-a lăsat pe toți cu gurile căscate!

Un bărbat mort de beat a trecut printr-o situație extrem de periculoasă

Un bărbat a băut atât de mult alcool, încât a adormit pe șinele unui tren. Ce-au găsit la fața locului i-a lăsat pe toți cu gurile căscate!

Aaron Collins de 38 de ani din New York, Statele Unite, a scăpat teafăr deși a trecut printr-o situație extrem de periculoasă.

Bărbatul a băut atât de mult alcool, încât a adormit fără să vrea între șinele unui tren.

Gestul incredibil al acestei bunici a stârnit hohote de râs! Peste DOUĂ MILIOANE de OAMENI au privit acest clip!

Bărbatul a trecut printr-o situație extrem de periculoasă

Un tren al Pan Am lung de mai bine de o milă a trecut în mare viteză prin locul unde omul dormea. Conductorul a văzut bărbatul adormit și a încercat să încetinească, dar nu a avut suficient timp la dispoziție și trenul a trecut pe deasupra omului.

VIDEO incredibil: A fost cerută în căsătorie, dar nimeni nu se aştepta la o asemenea reacţie! "M-am simţit ca o idioată"

Totuși, acesta nu a pățit nimic. O echipă de intervenție a reușit să îl scoată pe bărbat de sub tren și să îl ducă la spital.

Recomandari