Antena Căutare

Mos Craciun a avut o misiune grea! A lasat peste cinci miliarde de cadouri

A reusit din nou! Mos Craciun a trecut azi noapte pe la toti copiii. Si le-a lasat vreo cinci miliarde de cadouri, cel putin asta spun oficialii NORAD, care i-au urmarit fiecare miscare cu ajutorul satelitilor. A fost generos si cu pustii de pe meleagurile romanesti, care nici nu mai voiau sa doarma noaptea asta de nerabdare. Mosul a primit in schimb zambete si strigate de bucurie

Incarcat cu sacii lui a venit la copiii cuminti si ascultatori care s-au pregatit temeinic pentru intalnirea cu Mos Craciun. Din cauza emotiilor au uitat versurile cantecelor pe care le-au invatat special pentru aceasta seara, dar adultii le-au dat o mana de ajutor. Iar pentru ca nu putea zabovi prea mult, de indata ce copiii au terminat de cantat, Mosul a inceput sa le imparta cadourile. Dupa ce le-a daruit jucarii tututor copiilor Mos Craciun a pornit spre Timisoara.

Emotionati, cei mici i-au spus Mosului cateva poezii si cantece, fara sa-si dezlipeasca ochii de pe sacul plin cu daruri. Curiosi din fire, copiii au vrut sa verifice daca nu cumva in spatele barbii albe se afla tatal lor. Cu barba ciufulita Mosul s-a grabit apoi sa ajunga si la prichindeii din Suceava pentru a le indeplini dorintele.

Mos Craciun a batut azi-noape si la geamul copiilor din Constanta. Mai mult, echipat de iarna, dar cu ochelari de soare ca sa simta ca a ajuns pe litoral, Mosul a scos din sac dulciuri si jucarii.

Si copiii din Brasov au fost cuminti anul acesta asa ca darurile mosului n-au incaput intr-un singur sac.

Nu toti copiii si-au deschis cadourile. Multi vor vedea abia in aceasta dimineata ce le-a adus mosul.

O familie de polonezi si-a decorat casa cu 58.000 de luminite... Mos Craciun, amator de sporturi extreme! Vezi aici ce scheme face...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x