Antena Căutare

Moștenirea geniului din fizică pentru viitor: știe cum o să vină sfârșitul lumii!

Stephen Hawking este celebru pentru teoriile lui în fizică și, mai ales, cel puțin publicului larg, pentru teoriile lui apocaliptice. Ultima a venit cu doar două săptămâni înainte de decesul lui.

Stephen Hawking este celebru pentru teoriile lui în fizică și, mai ales, cel puțin publicului larg, pentru teoriile lui apocaliptice. Ultima a venit cu doar două săptămâni înainte de decesul lui.

Stephen Hawking a murit pe 14 martie. A lăsat în urma lui lucrările excepționale pentru fizică și, mai ales, pentru înțelegerea locului nostru în Univers. Tot Universul și viitorul l-au preocupat și spre finalul vieții. Cu două săptămâni înainte de moarte, el a publicat o lucrare în care tratează existența altor universuri și, în definitiv, cum va dispărea omenirea.

Opulența fără limite: cel mai bogat om al planetei vrea să doboare Game of Thrones!

Stephen Hawking a susținut în lucrarea sa că teoria multiversurilor e valabilă și că poate fi dovedită prin cercetarea radiației din propriul nostru univers. Dacă aceasta va fi dovedită, acum sau peste câteva sute de ani, atunci noi doar trăim într-unul dintre universurile disponibile și nu suntem cu nimic speciali.

Dacă nu ești atent, nici nu-l vezi. Cel mai mic calculator din lume te lasă cu gura căscată!

Împreună, toate aceste multiversuri ar compune unul singur, imens, cunoscut sub numele de spațiu, în care există timp, materie, energie și toate formele de viață.

Afla ce a scris Hawking cu putin inainte sa moara

De-a râsu` plânsu`! Se întâmplă în România! Orașul în care gropile se astupă pe ninsoare, între semafoare... Se apropie sfârșitul? Un supermarket a scos la vânzare un kit de supravieţuire, în caz de Apocalipsă: 36.000 de porții d...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x