Antena Căutare

Motivul incredibil pentru care o femeie a anulat nunta. Nu a putut să treacă peste gestul făcut de soacra și viitorul soț

O viitoare mireasă a cerut ajutorul utilizatorilor de pe Reddit după ce s-a certat cu soacra sa pentru un motiv incredibil, iar nunta a ajuns să fie anulată pentru că partenerul său a ținut partea mamei sale.

colaj de imagini cu o mireasa si un cuplu Galerie
O viitoare mireasă a cerut ajutorul utilizatorilor de pe Reddit după ce s-a certat cu soacra sa pentru un motiv incredibil | Shutterstock.com

Între cei doi viitori soți a izbucnit un scandal după ce mama bărbatului a plâns din cauza unei discuții tensionate. Într-o postare anonimă, femeia, care urmează să se căsătorească peste câteva luni, a cerut păreri despre situația cu soacra sa în legătură cu planurile de nuntă.

Inițial, cuplul trebuia să facă o mică nuntă în Italia, la care să participe 16 dintre cei mai apropiați prieteni și familie. După ceremonie, aveau să țină o petrecere la întoarcere, dar din cauza pandemiei de coronavirus, planurile lor s-au schimbat.

”Nu am vrut o nuntă mare, așa că aceasta a fost ideea mea de perfecțiune”, a început femeia. Dar când soacra ei s-a mutat în apropierea locuinței lor, lucrurile au început să meargă prost.

”Peste un an, această versiune a nunții a fost anulată de două ori, soacra s-a mutat peste drum și am rămas însărcinată. De când s-a mutat, totul a fost un iad”, a mai povestit ea.

De ce au apărut tensiuni în relația soacră - noră

”Am născut prematur în decembrie. Este bine, dar încă în spital. Soacra mi-a spus toate lucrurile pe care le-am făcut ”greșit” în timpul sarcinii, care ar fi provocat nașterea prematură. Ea ne vizitează tot timpul neanunțată, am rugat-o măcar să spună înainte să vină să facă lucruri cu copilul.”, a notat femeia.

Mai mult, ea i-a spus cuplului că se bucure pentru că nunta a fost amânată deoarece comiteau o mare greșeală și vor regreta dacă nu vor avea o nunta ”adecvată”.

”A deturnat complet planificarea nunții noastre din septembrie. Acum este mult mai tradițională. Probabil ar fi nunta perfectă pentru altcineva, dar chiar nu este ceea ce îmi doream. Singurul lucru pentru care eram nerăbdătoare era că îmi făceam rochia mea și a bebelușului.”, a povestit tânăra.

Soacra îi pregătea, și de această dată, o surpriză. În timp ce a amânat găsirea unei ținute potrivite pentru micuță, mama iubitului său a cumpărat o rochie pentru bebeluș. A rugat-o să returneze articolul, dar s-a lovit de refuzul femeii.

”Mi-a spus că ar trebui să fiu recunoscătoare că a făcut asta în locul meu, altfel copilul probabil nu ar fi avut nimic de îmbrăcat în ziua respectivă. A spus că ținuta a costat mult și nu va putea să o returneze.”, a mai explicat viitoarea mireasă.

Momentul l-a scos din sărite pe bărbat, care a țipat la logodnica sa pentru reacția avută în legătură cu cadoul făcut de mama sa. În ciuda faptului că l-a rugat să îi țină partea, el a făcut contrariul.

”L-am rugat să-mi spună dacă își dorește această nuntă întrucât am cheltuit o groază de bani pentru o petrecere care nu e pe placul nostru”, a mai notat ea în imensul mesaj.

Cum nu a primit răspunsul dorit, ea a cerut ajutor pe Reddit și a pus planurile pe pauză. Majoritatea oamenilor l-au criticat pe viitorul soț, iar mulți au îndemnat-o să-și reconsidere decizia de a încheia căsătoria.

Callie Rogers pare altă persoană la 18 ani după ce a câștigat aproape 2 milioane de euro la Loto. Cum arată cu părul scu... Jimmy Featherstone a cheltuit peste 14.000 de dolari pentru a arăta ca păpușa Ken. Cum arată după operațiile estetice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x