Antena Căutare

Motivul pentru care acest bărbat merge zilnic la birou pe tocuri: "Îmi place să fiu în centrul atenției, dar nu acesta a fost motivul"

Ashley Maxwell-Lam este manager la o bancă din Sydney, Australia și, la 31 de ani, bărbatul a reușit să-și surprindă  colegi de serviciu. De un an, vine la birou pe tocuri. De 15 centimetri!

Ashley Maxwell-Lam este manager la o bancă din Sydney, Australia și, la 31 de ani, bărbatul a reușit să-și surprindă colegi de serviciu. De un an, vine la birou pe tocuri. De 15 centimetri!

Australianul poartă costum, cravată și pantofi stiletto, de fiecare dată când merge la birou.

"Nu o să mint, îmi place să fiu în centrul atenției dar nu acesta a fost motivul pentru care am decis să port tocuri", a mărturisit bărbatul, potrivit The Sun.

Ideea i-ar fi venit după ce o colegă i-a spus că pantofii cu toc o fac să se simtă încrezătoare și invincibilă. În prezent, are cinci perechi pentru ieșirile în oraș și patru perechi de stiletto pentru birou.

Și dacă vă gândeați că.... ceva singur nu e în regulă cu el, ei bine vă înșelați. Nu are de gând să se transforme în femeie

Este un gest curajos. Nimeni nu se așteaptă să vadă un bărbat înalt mergând pe stradă cu pantofi cu tocuri de 15 centimetri”, recunoaște Ashley.

Părerea unui zoofil despre "Shape of Water", filmul care a luat Oscarul, anul acesta: „Și eu am fost atras de ... VIDEO. Nu e dronă şi nici film SF! Cum arată primul TAXI AERIAN electric care se pilotează singur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x