Antena Căutare

Mowgli exista! La doar sase ani, o fetita imblanzeste leoparzi si saruta serpi

Tippy Degre este o frantuzoaica de 23 de ani cu o dragoste nemarginita fata de animale. Ea s-a nascut in Namibia, si si-a petrecut copilaria in salbaticia savanei africane. La doar sase ani, fata se juca cu leoparzi, pui de leu si elefanti. Astazi, realizeaza documentare impresionante despre tinuturile in care a copilarit.

Tippy Degre a devenit cunoscuta in intreaga lume ca fiind "micuta Mowgli". Parintii ei, Alain Degre si Sylvie Robert, erau fotografi specializati pe salbaticia africana. Ei au nascut-o pe Tippy in Namibia, in 1990. Fetita participa adesea la expeditii alaturi de parinti si, astfel, a devenit pasionata de animalele salbatice cu care s-a imprietenit rapid.

Cel mai bun prieten al ei era un elefant de 28 de ani pe nume Abu. Insa "gasca" ei mai cuprindea si leoparzi, pui de leu, crocodili, girafe si struti.

De asemenea, ea a petrecut o indelungata perioada de timp alaturi de doua triburi, Bushmen si Himba, in care a invatat cum sa supravietuiasca in jungla.

Cand a mai crescut, Tippy s-a intors cu familia in Paris, pentru a intra la scoala. Totusi, ea nu s-a putut integra si a studiat acasa, alaturi de mama ei.

In prezent, urmeaza Facultatea de Cinematografie, la Sorbona, si realizeaza documentare pentru televiziune despre animale.

FOTO: Facebook / Tippy Degre

SENZATIONAL: Imagini filmate cu Brancusi sculptand COLOANA INFINITA si tarani pregatind terenul pentru faimoasa opera!!!... NOROC CU CARUL! Un cuplu a castigat la loto, de doua ori intr-o zi. S-a ales cu peste un milion de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x