Antena Căutare

Muzica potrivita te fereste de accidente! Iata ce trebuie sa asculti cand esti la volan!

Spune-mi ce muzica asculti ca sa-ti spun ce risc de accident ai. Nu radeti, un asemenea studiu chiar exista. Specialistii britanici l-au realizat si ne dau sfaturi. Cea mai sigura muzica de volan ar fi cea a Norei Jones dar si piesele celor de la Coldplay. In schimb, ar trebui sa renuntati la Black Eyed Peas.

E antrenanta, solicitanta in ceea ce priveste pasii de dans si chiar si pentru auz. Asa ca piesa “Hey Mama” a celor de la Black Eyed Peas e perfecta pentru club. Sau pentru acasa. Nicidecum la volan! E concluzia unor specialisti de la un site britanic care au facut un studiu al celor mai periculoase piese de ascultat in masina. Pe primul loc: Black Eyed Peas cu “Hey Mama”. Pe locul doi piesa “Dead on Arrival” semnata de Fall Out Boy.

La polul opus e Norah Jones. Melodia “Come Away with Me” este se pare cea mai buna alegere pentru soferi.

La studiu au luat parte soferi, femei si barbati. Fiecare a condus 750 de kilometri, timp in care a ascultat diferite genuri muzicale. Cel mai bine s-au comportat pe melodiile Norei Jones si pe cele ale lui Elton John.

Potrivit specialistilor de la London University, muzica pe care ar fi bine sa o ascultam la volan trebuie sa aiba un tempo care sa se potriveasca cu ritmul inimii, undeva intre 60 - 80 de batai pe minut. Un ritm prea alert va agita soferul, acesta concentrandu-se mai mult asupra muzicii decat asupra volanului.

sursa foto: picstopin.com

Iata cum arata cea mai renumita gheisa din Tokyo!... Observator Special: Un pensionar a ajuns vedeta, dupa ce s-a luptat cu un rechin!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x