Antena Căutare

N-am scapat de Apocalipsa! Rasputin a prezis sfarsitul lumii pentru anul 2013

Nu respirati usurati ca Apocalipsa nu s-a dus o data cu 2012. Si 2013 are programat un sfarsit de lume. Pe 23 august. Profetia ii apartine lui Rasputin. Calugarul celebru n-a lasat mostenire doar cea mai buna vodca, dar si multe profetii. Misticul rus nu doar ca a prezis, la acea vreme sfarsitul dinastiei Romanovilor, ci chiar si-a descris in amanunt si propriul sfarsit. Sa vedem ce are de spus si pentru 2013.

“Lumea se va sfirsi pe 23 August 2013 cind focul va mistui toate vietatile, dupa care, pe planeta va fi o liniste de mormint”, a prezis Rasputin.

Grigori Efimovici Rasputin a venit pe lume pe 10 ianuarie 1869 intr-un satuc izolat din tundra siberiana. Renumele de mistic i se trage, se pare din copilarie.

Zvonurile despre vindecarile miraculoase infapuite de Calugarul Nebun au ajuns oi la urechile Tarinei Alexandra. Fiul ei, unic mootenitor la scaunul Rusiei, suferea de hemofilie. La scurt timp dupa intalnirea cu Rasputin, printul Alexei a fost vindecat. Asta l-a transformat pe Calugarul Nebun intr-un apropiat al familiei Tarului.

Pana sa prezica sfarsitul lumii, Rasputin a prevestit alte doua finaluiri - cel al dinastiei Romanovilor si propriul sfarsit.

Daca moartea mea va fi pusa la cale de un neam al tau, atunci nimeni din familia ta, nici unul dintre copiii tai, nici una dintre rudele tale nu va ramine in viata mai mult de doi ani. Cu totii vor fi ucisi de poporul rus. Si eu voi fi ucis. Nu ma mai numar printre cei vii. Te rog, te implor, fii puternic! Gandeste-te la familia ta binecuvintata!

La 23 de zile dupa ce a scris aceste randuri, Rasputin este asasinat de un var de-al tarului. Chiar oi in fata mortii, Rasputin si-ar fi demonstrat puterile supranaturale. A fost otravit, impuocat, batut si aruncat intr-un rau pentru a putea fi ucis.

Batalia Armaghedonului va incepe inca din 2001. Si nu va fi un razboi dus cu arme conventionale. Culmea, in acelasi paragraf, Rasputin anticipeaza si misterul care va fascina omenirea cateva decenii mai taziu - monstrul din Loch Ness.

“In 2003 va aparea un virus mortal, scapat din laboratoarele americane care se va raspindi cu repeziciune in SUA. Multi americani panicati vor parasi acest stat. In final, virusul va fi tinut sub control. In 2005, vor avea loc schimbari dramatice in clima planetei. Tot atunci va aparea Iisus pe Pamint, in timpul unei furtuni. In vara lui 2006, un mare monstru dintr-un lac din Scotia isi va face aparitia si va face prapad pina cind va fi inghitit de foc.”

“Fortele crestine se vor reuni intr-o noua cruciada impotriva Estului care va dura 7 ani. Un milion de suflete vor pieri intr-o singura batalie numita «Marele Macel». Va fi cel mai mare carnagiu inregistrat vreodata in istorie. Lumea se va sfirsi pe 23 August 2013 cind focul va mistui toate vietatile, dupa care, pe planeta va fi o liniste de mormint.”

Cata dreptate a avut Rasputin cu data Apocalipsei 2013, ramane sa vedem in vara, pe 23 August.

O britanica are cel mai bun job din lume!... Plugusorul si Capra - obiceiuri stravechi la loc de cinste in Bistrita-Nasaud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x