Antena Căutare

N-a suportat gândul că soția lui suferă de o boală incurabilă, așa că a luat o decizie drastică! I-a falsificat semnătura partenerei sale pentru a divorța

Un bărbat în vârstă de 44 de ani nu a putut suporta vestea că soția lui este bolnavă grav, așa că a fost capabil de un gest halucinant pentru a scăpa de ea.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani nu a putut suporta vestea că soția lui este bolnavă grav, așa că a fost capabil de un gest halucinant pentru a scăpa de ea.

Nicky Mark Jones, în vârstă de 44 de ani, din Țara Galilor, nu a fost impresionat de faptul că soția lui, Lucy, a fost diagnosticată cu limfomul non-Hodgkin, în stadiul 3, conform Mirror și, din dorința de a divorța, a decis să-i falsifice semnătura.

Timp de nouă luni de zile, cât a stat în spital, ea nu a știut nimic despre divorț. A descoperit totul când s-a întors acasă pentru a-și lua câteva haine. La un moment dat, ea a observat înştiinţarea de la tribunal.

Ba mai mult, ulterior, bărbatul s-a prezentat în fața instanţei, unde a primit pedeapsa. Helen Randal, procurorul, a spus că în 2015, când Lucry era grav bolnavă, petrecându-şi următoarele luni în spital, atunci soţul ei a intentat divorţul.

Bărbatul a fost condamnat la opt luni de închisoare şi i s-a interzis să îşi mai contacteze fosta soţie în următorii doi ani.

Nu, nu e glumă și nici minune! Un copil a fost născut la patru ani de la moartea părinților săi, care au pierit într-un ... Era ”fiert” pe budigăii celei mai tari regine din toate timpurile, străbunica Regelui Mihai I. I-a furat de patru ori. A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x