Antena Căutare

Naveta Enterprise din Star Trek va fi construita in realitate

Un inginer care este fan infocat Star Trek planuieste ca in 20 de ani sa construiasca naveta Enterprise care va avea o lungime de 960 de metri, informeaza Daily Mail.

Inginerul a realizat pana in cele mai mici detalii planurile de constructie a navetei si a creat si un site dedicat acestora. Barbatul s-a gandit si la materialele din care va fi construita naveta despre care spune ca va folosi generatoare nucleare si va fi capabila sa faca o calatorie pana la Luna in trei zile si pana pe Marte in 90 de zile.

Pentru ca in Star Trek aventurile se petrec in anul 2250, tehnologia folosita in interiorul navetei Enterprise este mult prea avansata pentru timpurile noastre.

Din acest motiv, inginerul spune ca interiorul lui Enterprise va fi adaptat in as fel incat sa fie compatibil cu tehnologiile disponibile in prezent. Versiunea reala va avea totusi mai multe lasere, senzori si un scut de protectie.

Foto: hepta.ro

Bucurestiul, pe locul doi in topul celor mai poluate capitale cu praf din UE... VIDEO! Horoscop: 17 mai, o zi cu probleme de comunicare...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x