Antena Căutare

Ne aşteaptă o mare NENOROCIRE! Profeţia Papei Ioan Paul al II-lea. "Vor invada Europa"

Părerea-profeţie a lui Ioan Paul al II-lea a fost publicată recent de La Nuova Bussola Quotidiana. Potrivit celor relatate de către site-ul catolic, Suveranul Pontif din Polonia - proclamat sfânt pe 27 aprilie 2014 - a prezis invazia islamică în Europa.

Părerea-profeţie a lui Ioan Paul al II-lea a fost publicată recent de La Nuova Bussola Quotidiana. Potrivit celor relatate de către site-ul catolic, Suveranul Pontif din Polonia - proclamat sfânt pe 27 aprilie 2014 - a prezis invazia islamică în Europa.

„Văd biserica mileniului III lovită de o plagă mortală, se numeşte islamismul”, avertiza unui dintre cei mai charismatici lideri ai Vaticanului.

"Am văzut hoardele provenind din Occident până în Orient: din Maroc până în Libia, din Egipt până în ţările orientale''. Martorul celor spuse de Ioan Paul al II-lea este monseniorul Mauro Longhi care a dezvăluit această viziune a Papei, în timpul unei convenţii. Episodul - a specificat monseniorul - s-a petrecut în schitul ''Sfinţii Petru şi Pavel'' din Bieno, în martie 1993. O chestiune care până astăzi n-a mai fost adusă la cunoştiinţa opiniei publice.

''Mi-am aruncat o privire asupra lui gândind că are nevoie de ceva'', a specificat Longhi, amic foarte vechi al Papei. El, apoi îşi dă seama că îl privesc, avea tremurături ale mâinilor, era începutul Parkinsonului''. ''Dragă Mauro, e din cauza bătrâneţii ...'', iar eu, imediat: ''Nu, Sfinţia voastră, dvs. sunteţi tânăr''.

Apoi a început viziunea mistică a Papei: ''Iată-l atunci pe Wojtyla (n.r. - numele Papei - Karol Józef Wojtyła) schimbând tonul vocii şi făcându-mă părtaş la una din viziunile sala nocturne, spunându-mi: 'Aminteşte acelora pe care-i vei întâlni în Biserica celui de-al III-lea mileniu. Văd Biserica lovită de o plagă mortală. Mai profundă, mai dureroasă decât aceasta de azi. Se numeşte islamism. Vor invada Europa. Am văzut hoardele cotropindu-ne din toate părţile'.

Sfântul părinte a repetat: "Vor invada Europa, Europa va fi o pivniţă, vechi relicve, penumbră, păianjeni, amintiri de familie. Voi, Biserica mileniului al III-lea să opriţi invazia. Dar nu cu armele, armele nu vor fi suficiente, ci cu credinţa voastră trăită cu integritate''.

Întâmplarea cu viziunea lui Ioan Paul al II-lea, notează Il Giornale, este atribuită laturii mistice a Papei polonez. Potrivit celor povestite de Longhi, Wojtyla vorbea ''cu Dumnezeu încarnat, Iisus'', vâzând şi faţa Lui, dar şi pe cea a Fecioarei Maria.

Să credem sau nu în profeţii? Se pare totuşi că Ioan Paul al II-lea a transmis un avertisment Europei creştine, invazia despre care acum se discută zilnic, în termeni politici şi culturali...mugurii unei încercări de stopare a ''hoardelor'' se văd din ce în ce mai pregnant în Europa Centrală...va fi o luptă dură...

Patru zodii care îți fac viața frumoasă dacă le ai aproape. Sunt vesele, emană căltură și te înțeleg, orice ai face!... Spune-mi cum te numeşti ca să îţi spun cine eşti! Ce secret dezvăluie inițiala numelui tău despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x