Antena Căutare

Nebunie CURATĂ! S-a uitat la ”EXORCISTUL” și a rămas ȘOCATĂ! 40 de ani și-a văzut MOARTEA în fiecare VIS

”The Exorcist” (1973) este considerat unul dintre cele mai TARI filme de groază din toate timpurile. Din păcate, o femeie din Marea Britanie s-a convins pe pielea (și sănătatea) ei de acest lucru

”The Exorcist” (1973) este considerat unul dintre cele mai TARI filme de groază din toate timpurile. Din păcate, o femeie din Marea Britanie s-a convins pe pielea (și sănătatea) ei de acest lucru.

Imediat după ce a văzut producția horror, Gina Frost a început să aibă coșmaruri. Își vedea moartea mai mereu, iar fiecare vis al ei conține cadavre care merg pe pereți.

Mai rău, toate aceste lucruri le trăiește, non-stop, timp de 40 de ani! De frică să nu rămână singură, Gina nu i-a spus soțului ei prin ce trece și a apelat la ajutorul unui medic.

Medicamentația m-a ajutat să am din ce în ce mai puține coșmaruri, iar acum lucrurile decurg mult mai bine. Nu pot spune că am scăpat definitiv de acele imagini, dar pot spune că am destule nopți liniștite”, a declarat femeia în vârstă de 57 de ani.

Cauți partenerul ideal? Iată locurile cu șanse mari unde poți să îți găsești jumătatea... FOTO: Cel mai TARE TRUC pentru ȘIFONIERUL TĂU! Așa trebuie să îți aranjezi HAINELE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x