Antena Căutare

Nebunie sau imaginație prea bogată!? A surprins o FANTOMĂ într-o fotografie și acum e moartă de spaimă!

Panică este cuvântul care descrie perfect starea pe care o simte o femeie în vârstă de 30 de ani, după ce într-una dintre imaginile făcute a surprins o fantomă.

Panică este cuvântul care descrie perfect starea pe care o simte o femeie în vârstă de 30 de ani, după ce într-una dintre imaginile făcute a surprins o fantomă.

Tânăra și-a cumpărat o casă în nordul orașului Badley, Marea Britanie și, extrem de entuziasmată. și-a fotografiat proprietatea pentru a împărtăși cu prietenii de pe Facebook, însă când a privit mai bine a fost extrem de surprinsă. A descoperit că la una dintre ferestre apărea o persoană ciudată.

Articolul continuă după reclamă

A alergat rapid prin casă pentru a afla dacă se află cineva în imobil, însă atunci când nu a găsit pe nimeni s-a gândit că este o fantomă. ”E greu de crezut, mai ales că nu cred în astfel de creaturi și sunt o persoană obiectivă. Totuși, această apariție coincide cu alte experiențe stranii. De multe ori, am auzit sunete caudate, iar deseori luminile se sting și se aprind fără explicații logice.”

Femeia, care este speriată la maximum, este de părere că fantoma ar putea fi spiritul lui Samuel Kent, fost director al unui fabrici din zonă.

VIDEO: Îți mai amintești de super nebunia Angry Birds!? Oamenii ăștia sunt INCONȘTIENȚI! Ce au făcut te va lăsa mască!... Ne aşteaptă mari probleme în relaţie! Horoscopul pentru dragoste în săptămâna 27 octombrie - 02 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x