Antena Căutare

Nemții își distrug cipurile de pe cărțile de identitate cu ajutorul cuptorului cu microunde!

Washington Post relatează câteva reacţii ale germanilor faţă de folosirea cipurilor în cărţile de identitate, precum şi faţă de programul de spionaj electronic al NSA, realizat în complicitatea serviciilor secrete ale Germaniei

Washington Post, citat de ganduridinierusalim.com relatează câteva reacţii ale germanilor faţă de folosirea cipurilor în cărţile de identitate, precum şi faţă de programul de spionaj electronic al NSA, realizat în complicitatea serviciilor secrete ale Germaniei.

Astfel, vânzările la clasicile maşini de scris au explodat, probabil pentru evitarea folosirii corespondenţei electronice.

Recent, un tânăr de 29 de ani a fost arestat la Aeroportul din Frankfurt după ce autorităţile au constatat că cipul din cartea de identitate fusese distrus prin introducerea documentului în cuptorul cu microunde.

Conform poliţiei, tânărul a recurs la acest gest din cauza îngrijorărilor legate de posibilă violare a vieţii sale private din cauza microcipului încorporat, din 2010, în actele de identitate.

De ce nu s-a apărat Gheorghe de "câinele rău" şi l-a tot chemat pe CRISTI? Fratele lui a lămurit situaţia!... BĂTRÂNUL şi PLANTA: Unii le ţin în glastră, el o creşte de peste 40 de ani într-o damigeană!...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x