Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Nemții își distrug cipurile de pe cărțile de identitate cu ajutorul cuptorului cu microunde!

Washington Post relatează câteva reacţii ale germanilor faţă de folosirea cipurilor în cărţile de identitate, precum şi faţă de programul de spionaj electronic al NSA, realizat în complicitatea serviciilor secrete ale Germaniei

Washington Post, citat de ganduridinierusalim.com relatează câteva reacţii ale germanilor faţă de folosirea cipurilor în cărţile de identitate, precum şi faţă de programul de spionaj electronic al NSA, realizat în complicitatea serviciilor secrete ale Germaniei.

Astfel, vânzările la clasicile maşini de scris au explodat, probabil pentru evitarea folosirii corespondenţei electronice.

Recent, un tânăr de 29 de ani a fost arestat la Aeroportul din Frankfurt după ce autorităţile au constatat că cipul din cartea de identitate fusese distrus prin introducerea documentului în cuptorul cu microunde.

Conform poliţiei, tânărul a recurs la acest gest din cauza îngrijorărilor legate de posibilă violare a vieţii sale private din cauza microcipului încorporat, din 2010, în actele de identitate.

Recomandari