Antena Căutare

Nici judecătorului nu i-a venit să creadă! Un bărbat şi-a dat în judecată fosta iubită pentru a primi înapoi inelul de logodnă. Ce decizie a luat omul legii?

Un bărbat din Canada şi-a dat în judecată fosta iubită pentru a primi înapoi inelul de logodnă în valoare de peste 14.000 de dolari!

Un bărbat din Canada şi-a dat în judecată fosta iubită pentru a primi înapoi inelul de logodnă în valoare de peste 14.000 de dolari!

La finalul unei relații de trei ani, discuțiile unui cuplu privind partea financiară au ajuns la un nivel greu de imaginat. Bărbatul a hotărât să-și dea în judecată fosta iubită pentru a recupera de la ea inelul de logodnă, dar și suma de 6.000 de dolari, pe care i-ar fi împrumutat-o acesteia pentru o excursie în Mexic, scriu cei de la BBC.

Cei doi au ajuns în instanță, unde judecătorul a decis ca inelul cu diamante de 3,25 de carate, în valoare de 14.300 de dolari să rămână la femeie.

Treaba e simplă: EL a ales să rupă logodnă, așa că inelul poate să rămână la fosta lui iubită. Dacă situația ar fi fost invers, ea ar fi trebuit să returneze bijuteria.

Aşa afli cât mai ai de trăit! Anul morţii tale îţi este scris pe tălpi... Premieră în România. Radio ZU, primul radio care transmite LIVE din tren. A fost nebunie, marca FORZA ZU!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x