Antena Căutare

Nici sa te desparti nu mai poti! Cele mai scumpe divorturi din istorie

Si vedetele mai plang cateodata si cel mai des, divorteaza. Pe unii dintre cei bogati si faimosi divorturile i-au costat nu scump, ci foarte scump. Pentru ca nu au scos din buzunar, ci de la banci, sume cu multe, multe zerouri

Iata un top al celor mai scumpe divorturi din istorie:

  1. Divortul magnatului media Rupert Murdoch de sotia lui de 32 de ani, Anna, este in prezent cel mai scump divort din istorie, cotat la 1,7 miliarde de dolari.
  2. Omul de afaceri si fostul traficant de arme saudit, Adnan Khashoggi a divortat de Sorayan Khasghoggi, care s-a ales cu 874 de milioane de dolari.
  3. Divortul magnatului telefoniei mobile din SUA, Craig McCaw, de sotia lui, Wendy, l-a costat 460 de milioane de dolari.
  4. Cel mai bogat om al Rusiei, Roman Abramovici, a terbuit sa ii plateasca fostei sotii, Irina, 300 de milioane de dolari, mult mai putin se vorbise initial.
  5. Divortul fostului star NBA Michael Jordan de sotia lui, Juanita, a fost estimat la peste 150 de milioane de dolari si este considerat cel mai scump divort al unei vedete.

Foto: bornrich.com

VIDEO! Terrafugia demonstreaza ca avionul-masina functioneaza perfect... Primarul din Zimnicea, pictat pe peretii unei biserici, printre sfinti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x