Antena Căutare

Niciodată nu te-ai fi gândit că există atâta inconştienţă! Femeia asta a ÎNVRĂJBIT INTERNETUL! Iată cum şi-a atras critici

Ashley Wright a devenit mămica unei fetiţe de curând, iar acum a devenit ţinta criticilor aprinse ale internauţilor, după ce a făcut un gest mai mult decât şocant.

Ashley Wright a devenit mămica unei fetiţe de curând, iar acum a devenit ţinta criticilor aprinse ale internauţilor, după ce a făcut un gest mai mult decât şocant.

Mai exact, ea a stârnit mari controverse în rândul fanilor, după ce a publicat pe Youtube un videoclip incredibil, în care realizează mai multe acrobaţii. Îmbrăcată într-o ţinută sumară, ea îşi ţine fetiţa în vârstă de doi ani legată de ea şi se unduieşte lasciv la bară, pe melodia Circle of Life.

"Am decis să facem un dans împreună. Sunt foarte recunoscătoare că alții m-au ajutat să fiu coregrafa acestui moment și să am parte de această experiență", a scris femeia care a dorit să le ofere femeilor din toate colţurile lumii o lecţie de viaţă şi anume, că pot să-şi urmeze pasiunile, chiar dacă au devenit mămici.

Oameni din toate colţurile lumii nu sunt de acord cu ea, însă, ci cred că gestul ei pune în pericol viaţa fiicei sale.

DESTINUL ți se dezvăluie dacă vizitezi acest oraș! Chiar și al tău e deja scris! Uite cum îl poți afla!... Cum să te lași de fumat în 4 MINUTE! „Nu credeam că e adevărat, dar apoi am văzut asta și TOTUL s-a schimbat” (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x