Antena Căutare

Nicolae a fost coleg de celulă cu Arsenie Boca, iar poveștile lui te lasă fără grai: ”A infruntat frig, foame, bătaie!” Ce i-a spus Părintele înainte să iasă de la închisoare

Nicolae Bordașiu, coleg de celulă cu Arsenie Boca, vorbește despre închisoare și despre cum a știut că nu o să moară închis.

Nicolae Bordașiu, coleg de celulă cu Arsenie Boca, vorbește despre închisoare și despre cum a știut că nu o să moară închis.

Dezvăluirile acestuia despre ce a însemnat temnița și cum Părintele Ardealului l-a ajutat să-și găsescă linistea au fost făcute în cadrul unui interviu exclusiv, realizat pentru emisiunea ”Răi da buni” de la Antena Stars.

"Nu eram toată ziua în rugăciune, nu puteam sta așa. Aș putea spune că bunul Dumnezeu nu m-a părăsit. Înainte de a ajunge în închisoare, am lucrat 7 ani ca slugar. La orice ușă am bătut, nimeni nu m-a refuzat. Părintele Arsenie Boca a arătat foarte mult curaj, cât de multă dorință a avut. M-a chemat la el la biserică să slujesc. (...) Părintele mi-a spus atunci să nu trec granița în Iugoslavia, mi-a zis că voi fi închis, dar nu voi muri în închisoare. Asta mi-a dat un fel de pace sufletească. Atunci chiar eram sigură că nu voi muri în închisoare. A fost o perioadă tristă și grea. Când am ajuns la Timișoara, era ținut într-o celulă mai mare. (...) Nici după 50 de ani nu-mi pot explica cum gardianul care mă bătea să mă ducă în camera unde luam apa și unde ferestrele erau închise. Am găsit fereastra deschisă și în curta închisorii l-am văzut pe Arsenie Boca. El era închis pentru că m-a vizitat", a povestit Părintele Nicolae Bordașiu.

Avertismentul dur dat de oamenii de știință! Planeta trece printr-o Apocalipsă ecologică: Ce se va întâmpla în următorii... Te dezbracă de secrete, știe tot ce e în mintea ta! Cel mai cunoscut mentalist din Europa îți va da fiori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x