Antena Căutare

Nicolas Berggruen a cumpărat o proprietate cu o sumă record. De ce a fost numit „miliardarul vagabond”

Nicolas Berggruen, numit și „miliardarul vagabond”, a devenit cunoscut după ce s-a aflat că în ciuda averii semnificative pe care o are, nu deține o locuință permanentă în care locuiește.

Nicolas Berggruen și prințesa eugenie pe covorul roșu. amândoi poartă negru, fundalul e mov Galerie
Nicolas Berggruen a participat la numeroase evenimente importante de-a lungul carierei | Profimedia

Nicolas Berggruen e un investitor imobiliar ce a ajuns să fie numit „miliardarul vagabond” pentru că nu are o adresă permanentă.

Miliardarul se plimbă în întreaga lume și ia parte și la evenimente cu numeroase vedete, dar nu are o locuință pe care să o numească acasă.

Recent, el a cumpărat o clădire cunoscută din Beverly Hills, cu o sumă fantastică, la o licitație.

Nicolas Berggruen a cumpărat recent proprietatea Hearst cu o sumă record

Nicolas Berggruen a cumpărat faimoasa proprietate Hearst, la o licitație, pentru suma de 63.1 milioane de dolari, potrivit LA Times.

Vezi cum arată „miliardarul vagabond” pe covorul roșu în GALERIA FOTO

Nicolas Berggruen e cofondatorul Institutului Berggruen. El a învins alți cinci investitori imobiliari în licitația ce a durat 45 de minute.

Citește și: Cine este Zhang Yiming, omul din spatele Tiktok. De ce nu există poze în mediul online cu soția sa

Licitația a pornit de la 48 de milioane de dolari. Suma finală de 63.1 milioane de dolari e cea mai mare plătită pentru o casă la licitație până acum.

Proprietatea Hearst a fost deținută de magnatul Hearst. S-a zvonit și că președintele John. F. Kennedy și Jacqueline Kennedy și-au petrecut luna de miere acolo.

Vila a apărut în numeroase filme, printre care se numără Nașul, The Bodyguard, precum și în albumul vizual Black Is King, lansat de Beyonce în anul 2020.

Clădirea a fost construită în anul 1926, pentru bancherul Milton Getz. Vila are nouă dormitoare, 15 băi și spații publice în care încap peste 1.000 de invitați. Proprietatea include două apartamente pentru oaspeți, pisicină, pavilion de tenis și o altă casă cu 5 dormitoare.

Cum a ajuns Nicolas Berggruen să fie numit „miliardarul vagabond”

Născut în Franța, Berggruen a fondat firma de investiții Berggruen Holdings în anul 1984. Forbes estimează că are o avere de 1.7 miliarde de dolari. El a fondat și Institutul Berggruen în anul 2010, ce oferă anual un premiu de 1 milion de dolari pentru „realizări notabile în idei ce pot schimba lumea”.

Citește și: Cine este femeia alături de care a fost surprins Bill Gates la trei săptămâni de la divorțul de Melinda Gates

Acum în vârstă de 60 de ani, Nicolas Berggruen a ajuns să fie numit „miliardarul vagabond” în urmă cu 20 de ani. La 40 de ani, el nu deținea nicio casă sau mașină. În schimb, el a preferat să se plimbe în toată lumea și să trăiască în hoteluri. În schimb, Berggruen și-a păstrat avionul personal.

Acesta a declarat în trecut că nu ține la lucrurile materiale și că preferă să vadă lumea, motiv pentru care nu a avut o reședință ani de zile.

O chelneriță a dat un bilet pe furiș unui băiețel care lua masa cu părinții săi. Ceea ce a urmat e neașteptat. Ce scria ... Cum s-a „răzbunat” pe soțul care îi spunea mereu că doar el face curat în casă. Imaginile au devenit virale pe TikTok...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x