Antena Căutare

Ninge ca în povești în Masivul Bucegi. Imagini inedite au fost surprinse în dimineața de luni la stația meteo din Vârful Omu

Pare aproape ireal, dar deși suntem în luna lui Cuptor, în masivul Bucegi a nins ca în povești. Sunt zero grade la altitudine mare și fulgii de zăpadă sunt exact ca în mijlocul iernii.

colaj de fotografii cu ninsoarea din bucegi Galerie
În masivul Bucegi a nins ca în povești. Sunt zero grade la altitudine mare și fulgii de zăpadă sunt exact ca în mijlocul iernii. | Captură Video Facebook/ Shutterstock

Imaginile au fost surprinse la stația meteo din Vârful Omu și transmise imediat către public. Cadre feerice au fost filmate în masivul Bucegi!

Imaginile au fost postate și pe Facebook, iar filmarea poate fi urmărită mai jos.

A nins în masivul Bucegi, luni dimineață | VIDEO

Temperaturile au scăzut drastic în multe zone din țară duminică, spre luni noaptea, iar la Vârful Omu, conform Meteo Plus, luni la ora 7 de dimineață era 0 grade Celsius și ningea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Meteorologii au emis duminică avertizări de ploi, vijelii şi grindină pentru cea mai mare parte a ţării. Conform ANM, duminică, în intervalul 13:00 – 23:00, mai multe zone se vor afla sub cod galben de ”instabilitate atmosferică temporar accentuată”.

”În intervalul menţionat, în Crişana, Maramureş, Transilvania, la munte şi local, mai ales la deal, în Muntenia, Moldova şi Oltenia, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, izolat vijelii şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20...25 l/mp şi izolat 40 l/mp”, precizează ANM.

Manifestări de instabilitate atmosferică vor fi pe arii mai restrânse şi în sudul şi sud-estul teritoriului.

Citește și: Prognoza meteo 11 iulie 2022. Cum e luni vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

A fost emis Cod Portocaliu în județul Hunedoara (Deva, Simeria, Băița, Ilia, Certeju de Sus, Dobra, Șoimuș, Vețel, Rapoltu Mare, Hărău, Gurasada, Brănișca, Turdaș, Vălișoara, Vorța, Pestișu Mic, Cerbăl, Cârjiți) de intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 70…90 km/h, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice, local averse torențiale care vor acumula 30 l/mp, grindină.

Prognoza meteo pentru 11 iulie 2022. Cum va fi luni vremea în toată România

Conform prognozei ANM pentru ziua de luni, vremea va fi relativ răcoroasă în majoritatea zonelor, exceptând extremitatea sudică și de sud-est, unde valorile termice diurne vor fi apropiate de cele normale.

Astfel, maximele se vor încadra între 19 și 29 de grade, iar cele minime între 5…6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18…20 de grade pe litoral.

În nordul, nord-estul şi centrul țării, precum şi în zonele montane, cerul va avea înnorări temporar accentuate pe timpul zilei când local vor fi averse şi pe arii restrânse descărcări electrice. Izolat cantităţile de apă pot depăşi 15 l/mp.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și doar pe spaţii mici vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va avea unele intensificări la munte și pe alocuri în celelalte zone, îndeosebi în sud-vest. Izolat, cu precădere pe văi şi în depresiuni, în a doua parte a nopţii se va forma ceaţă.

O tânără și-a privit atent mâna și a descoperit că iubitul o înșală. Cum a fost posibil... Ce a putut să facă cea mai bună prietenă a unei mirese chiar înainte de nuntă, fără pic de reținere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x