Antena Căutare

Ninge ca-n povești, în luna aprilie! Bucovina este acoperită de un strat de zăpadă - Video

În mijlocul primăverii, în Bucovina ninge ca-n povești! La munte, lapoviţa de zilele trecute s-a transformat în ninsoare şi s-a depus chiar un strat subţire de zăpadă.

În mijlocul primăverii, în Bucovina ninge ca-n povești! La munte, lapoviţa de zilele trecute s-a transformat în ninsoare şi s-a depus chiar un strat subţire de zăpadă.

Tot în nord, pe DN17, în Pasul Mestecăniş, pe drumuri au ieşit chiar şi utilajele de deszăpezire, ca să împrăștie material antiderapant.

Şi în Munţii Călimani a nins, dar şi la Breaza, în Prahova, unde peisajul pare mai degrabă de luna decembrie. Poliţiştii avertizează că temperaturile scăzute din ultimele zile pot duce oricând la apariţia poleiului.

Șoferii care şi-au schimbat deja anvelopele cu cele de vară sunt sfătuiți să evite zonele de munte. Drumurile pot deveni acolo un adevărat pericol pentru maşinile neechipate corespunzător.

Cum au ajuns oamenii să plătească bani grei pentru a sta după gratii! Cele mai înspăimântătoare închisori au devenit hot... Nostradamus ar fi prevestit nenorocirea de la Notre Dame. A fost găsit catrenul care a anunțat incendiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x