[VIDEO] N-o să-ţi poţi stăpâni lacrimile: momentul în care un urs cu picioarele amputate face primii paşi

Un urs brun asiatic caruia ii fusesera amputate picioarele din fata a invatat din nou sa mearga! Hai Chan, dupa cum l-au numit ingrijitorii, a fost salvat dupa ce fusese chinuit timp de 10 ani. Animalul era folosit ca sursa de sucuri gastrice, folosite de mii de ani in medicina chinezeasca.

urs cu picioare amputate

youtube.com

Un urs brun asiatic căruia îi fuseseră amputate picioarele din faţă a învăţat din nou să meargă!

Hai Chan, după cum l-au numit îngrijitorii, a fost salvat după ce fusese chinuit timp de 10 ani. Animalul era folosit ca sursă de sucuri gastrice, folosite de mii de ani în medicina chinezească. Această practică a fost declarată ilegală tocmai din cauza suferinţei la care sunt supuşi urşii în timpul extracţiei.

Medicii veterinari şi îngrijitorii de la adăpostul la care a fost transferat au depus eforturi colosale pentru salvarea ursului. După şase săptămâni, au văzut primele ale însănătoşirii: Hai Chan a făcut primii paşi!

Animalul fusese supus unei torturi inimaginabile. Când a fost găsit, era ţinut într-o cuşcă mică, întunecată, fără apă şi mâncare. Labele din faţă îi fuseseră amputate tot pentru a obţine profit de pe urma lui.

“Vinul din labă de urs” (borcane pline cu vin cu câte o labă de urs) este un cadou scump şi foarte apreciat în acea zonă a lumii.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri