Antena Căutare

Noroc cu carul la Zidul Plangerii! 500 de milioane de dolari, gasite intr-un plic langa pietre

Sa vezi sis a nu crezi! Asa s-ar putea rezuma, pe scurt, povestea. Sute de cecuri cu o valoare de circa o jumatate de miliard de dolari au fost gasite intr-un plic aflat aproape de Zidul Plangerii

Zidul Plangerii, din Ierusalim, este unul dintre cele mai indragite locuri de catre evrei si asta pentru ca acolo isi varsa ofurile sau isi pun dorinte. In urma, nu cu foarte mult timp, in zona a avut loc un miracol si anume, a fost gasit un plic cu sute de cecuri.

Potrivit traditiei, credinciosii evrei introduc o hartie rulata pe care si-au scris dorintele si sperantele in spatiile dintre pietrele zidului, ramasite ale celui de-al doilea templu evreiesc distrus de legiunile romane ale lui Titus in anul 70 al erei crestine.

"In plic se gaseau sute de cecuri fiecare de aproape un milion de dolari si el a fost adus la biroul de obiecte pierdute", a declarat purtatorul de cuvant al politiei.

In plus, acesta a precizat: "Verificam originea lor si se pare ca este vorba de cecuri adevarate". Western Wall Heritage Foundation a anuntat ca sunt "cecuri din Nigeria", subliniind ca primeste din cand in cand cecuri din tari africane, "majoritatea neacoperite".

"Trecatorul cinstit care a gasit pretiosul plic cu 507 cecuri s-a conformat legii si l-a adus la politie, de unde proprietarul sau il va putea recupera", se arata intr-un comunicat Western Wall Heritage Foundation, institutia israeliana ce administreaza Zidul Plangerii.


Sarbatori "de lux": Vezi care sunt cele mai scumpe cadouri de Craciun!... "Gangnam Style" a atins un miliard de vizualizari pe Youtube...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x