Antena Căutare

NOROC CU CARUL! Un cuplu a castigat la loto, de doua ori intr-o zi. S-a ales cu peste un milion de dolari

Asa ceva se intampla mai rar! Un cuplu de americani, a castigat, intr-o singura zi, cu doua bilete la loto, peste un million de dolari

NOROC CU CARUL! Un cuplu a castigat la loto, de doua ori intr-o zi. S-a ales cu peste un milion de dolari
| Daily Mail

Povestea suna cam asa: cuplul din Arkansas s-a oprit din drumul pe care-l facea intr-o excursie si a cumparat un bilet la loto. Mai mult, la intoarcere au mai cumparat un bilet, din acelasi magazin.

Norocul i-a izbit mai ceva ca sageata lui Cupidon si s-au ales cu peste un million de dolari pentru ca ambele bilete s-au dovedit a fi castigatoare. “Aproape am facut infarct acolo, nu imi venea sa cred. Am inceput sa cautam vreo greșeala. Credeam ca ne vor pune la detectorul de minciuni sau ca trebuie sa juram cu mana pe Biblie”, a povestit barbatul.

Banii le vor schimba viata cu siguranta, iar cei doi planuiesc sa-si plateasca facturile si sa investeasca restul pentru o batranete linistita. In plus, munca ramane munca, iar sotii nu vor sa renunte la slujbele lor, dar spun ca vor juca in continuare la loto.

Mowgli exista! La doar sase ani, o fetita imblanzeste leoparzi si saruta serpi... Si-a construit un REACTOR NUCLEAR in garaj, la doar 18 ani!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x